Maandag bespreking eigen tandarts over Kerkrade

Author:
Angsthaasje
Posted:
di, 04/01/2003 - 18:51
Hoi allemaal,
Vandaag heb ik een goede stap gedaan. Ik heb de tandarts gebeld en aan de assistente mijn probleem uitgelegd. Dat ik zo snel mogelijk de verstandskies kwijt wil en het een optie vind om naar Kerkrade te gaan. En anders naar een kaakchirurg. Een maandag om 13.30 uur heb ik een afspraak om dat met de tandarts in alle rust te bespreken. Dan krijg ik waarschijnlijk ook de verwijsbrief mee. Ik zat wel te trillen toen ik vanmiddag belde maar ik ben blij dat ik die stap gezet heb. Maandag zal ik zeker vertellen hoe het gegaan is. Ben wel zenuwachtig al gaat er niets gebeuren. Ik vind het moeilijk om over mijn angsten te praten met mijn tandarts. Hij vind me soms een zeur omdat het dan volgens hem niet snel genoeg gaat. Toch ga ik het doen!
anouskatje

Hallo,
Wat goed van je dat je de tandarts heb gebeld en gezegt hebt dat je bang bent ,als jij maandag bij je tandarts zit ben ik als het goed is mijn verstandskies al kwijt !!
Maar ik vind het wel heel goed van je en ik zal aan je denken als je bij de tandarts zit als ik niet te beroerd op mijn bed lig
Groetjes Anouskatje
wo, 04/02/2003 - 18:20 Permalink
Angsthaasje

Ank:
Ik wist niet dat je voor kerkrade geen verwijsbrief nodig hebt. Goed te weten. Toch ga ik naar mijn tandarts om hem op de hoogte te stellen dat hij niet straks denkt dat ik het achter zijn rug om gedaan heb. Ik wil namelijk de controles gewoon bij mijn eigen tandarts laten doen. Mijn beslissing is eigenlijk al gemaakt en ik wil morgen eens informeren bij Kerkrade. Na maandag neem ik de definitieve beslissing en die horen jullie zeker.
Anouskatje: Jij ook succes maandag en ik hoop op weinig napijn voor je.
wo, 04/02/2003 - 19:09 Permalink
Ank

ik had het gevraagd in een mail aan kerkrade of ik een bewijsbrief nodig had, en dat hoefde dus niet. maar dat je het met je eigen tandarts wil overleggen vind ik heel goed. mijn tandarts weet ook dat ik naar kerkrade ben geweest en zij vond het uitstekend. ze had al eens iets op tv gezien en er dingen over gelezen. misschien kent jouw tandarts deze kliniek ook wel. hopelijk is hij er positief over. vooral omdat hij weet van je angst. succes ermee.
wo, 04/02/2003 - 20:41 Permalink