Kaak operatie !

Author:
Willy
Posted:
ma, 09/08/2003 - 17:23
AS Woensdag is het zover, dan moet ik een paar dagen het ziekenhuis in om een cyste ( ontsteking ) laten verwijderen. Ben nu langzamerheid behoorlijk te knijpen voor die operatie.
Ik heb van de arts een pakje sterke kalmeringsmiddel gekregen omdat mijn hartslag een beetje aan de hoge kant was. Nu gaat het wel ben alleen wel zenuwachtig, omdat het mijn eerste keer is. Maar met al die medicijenen kan ik niet werken, dus ik vanmorgen maar ziekgemeld. Nog geen 1 1/2 uur later komt er een vent van de ARBO controlen. Wat doe ik, ik laat de ( uitnodiging :smile: ) zien van het ziekenhuis. OKE zegt hij tegen mij is goed. maar vandaag en morgen kun je makkelijk werken en volgende week maandag kun je weer aan de slag. De ene slag die die vent nu heeft is er een op zijn neus. Die lui zijn echt niet normaal meer. Volgende week moet ik zeker even bijkomen zij de huisarts tegen mij.
Je mankeert niets aan je handen of benen dus je kan gewoon weer werken.
Ik was zo kwaad dat ik waarschijnlijk een gebroken neus heb geslagen :sad:

PS moest even mijn emotie kwijt in de forum. De enigste mensen die ziek zijn zijn die lui van de arbo.
de digitale tandarts

hmmm, geweld is niet goed te keuren :sad: ...ik kan me voorstellen dat de man van de arbo dienst ook maar opgelegde regels uitvoert.

een gebroken neus zal je denk ik wel een boel problemen gaan bezorgen
ma, 09/08/2003 - 17:41 Permalink
Ank

weet die man van de arbo niet dat het een tijd duurt voordat de narcose uit je lichaam is verdwenen? daar kan je nog een aantal weken "last" van hebben, zoals moeheid. laat anders je huisarts eens bellen met die man van de arbo.
succes met de operatie trouwens.
di, 09/09/2003 - 09:26 Permalink
Willy

Met de man van de Arbo is het allemaal goedgekomen.
Afhankelijk zou ik vandaag worden maar de chirurg belde mij op om te zeggen, dat ik Donderdag om 07:00 moet komen en dan wordt ik als eerste geopereerd. en dan vrijdagochtend weer naar huis. Gelukkig maar nu kan ik vandaag Oranje kijken tegen Tsjechie.
wo, 09/10/2003 - 01:23 Permalink