Ik hoop dat iemand antwoord heeft op deze Saneer-vraag

Author:
MevrouwPeters
Posted:
zo, 11/23/2008 - 22:48
Lieve Mensen,

Ik ben verloofd en ga in april trouwen. Met mijn eigen gebit is eigenlijk niets mis. Ik schrijf hier iets op het forum over mijn verloofde. Hij is al jaren niet bij de tandarts geweest omdat hij, voor hij me leerde kennen, in een mindere periode zat. Ik heb hier een aantal vragen over en ik hoop heel erg dat we hier geholpen kunnen worden. Mijn verloofde schaamt zich heel erg voor zijn gebit en durft nauwelijks te lachen.
Doordat hij enkele jaren niet naar de tandarts geweest is kan hij nu niet zomaar voor controle even leuk langsgaan. Hij heeft een aantal rotte kiezen en daar heeft hij veel pijn aan. Soms durft hij niet eens meer te poetsen. Zijn tanden zijn in die jaren ook steeds schever gaan staan. Ik vraag me af wat we nu moeten doen.
Bestaat saneren nog? Moeten we dat eerst laten doen voordat we iets kunnen laten doen aan de rottingen? Een kies is gespleten en helemaal zwart. Hij wil erg graag een mooi gebit hebben op onze bruiloft, zodat hij die dag geen pijn heeft. Hijzelf heeft enkele schulden maar ik heb het er zelf wel voor over om hem het bedrag voor te schieten.
Ik hoop dat iemand hier me kan vertellen wat we moeten doen.

Alvast heel erg bedankt!

Vriendelijke groet,

mevrouw Peters.