Ik durf niet maar het is heeel erg nodig

Author:
glozzygirl
Posted:
zo, 12/21/2003 - 13:24
beste iedereen, ik heb een probleem, ik ben 20 en ik ben al 3 jaar niet bij de tandarts geweest uit angst... Ik heb altijd een slecht gebid gehad en ik was altijd heel bang maar daar heeft mn tandarts schijt aan. Maar nu heb ik dus hardstikke veel gaatjes (alleen in mn kiezen) en volgens mij zit er een ontsteking onder mn kies.:sad: ik heb dus pijn.. Maar ik ben zo bang als ik er aan denk kan ik al gaan huilen.. help me please xxx glozzy
Moon

Was het maar zo makkelijk dat je hier een bericht kon plaatsen en dat dan alles voor je werd opgelost.. helaas is het niet zo dat je op deze pagina een bericht post en gelijk een tandarts hebt,....

Als je pijn hebt is dat heel vervelend. Kiespijn vind ik de meest nare pijn die je kan hebben.... En pijn is een teken van je lichaam dat er iets niet goed zit.

Allemaal heel leuk geroepen zou je haast zeggen, maar hier kan je natuurlijk niets mee...
Je geeft zelf in je bericht aan dat je weet dat er iets gedaan moet worden. Heb je nog een tandarts die je nog zou kunnen bellen???
Mocht je dat zelf niet durven, praat er dan in elk geval over met iemand die je vertrouwd. Neem iemand mee naar de tandarts als je erheen moet en vertel de tandarts heel duidelijk dat je bang bent en waar je precies bang voor bent. De tandartn van tegenwoordig zijn geen boemannen die niet bereid zijn om mensen te helpen. Ik las laatst een artikel in "readers digest" dat 1 op de 4 nederlanders bang is voor de tandarts en als ik het goed heb onthouden is zelfas een bepaald percentage daarvan zo bang dat ze niet meer naar de tandarts durven gaan. En alles ontwijken.
Jij bent in elk geval al zover dat je weet dat er iets moet gebeuren... En ik weet dat ik nu heel makkelijk praten heb, maar als je dat besef hebt, waarom zou je het dan uitstellen en tranen in je ogen blijven krijgen als je eraan denkt. Jank dan maar even flink als je er daarwerkelijk iets aan hebt gedaan.... Maar geloof me als ik zeg dat je er een heel goed gevoel aan over houdt als je de stap hebt gezet om te bellen en een afspraak hebt gemaakt!
zo, 12/21/2003 - 16:49 Permalink