Ik ben geweest vandaag.....

Author:
Johan40
Posted:
di, 12/16/2003 - 19:21
Vamorgen om 11.00 uur was ik aan de beurt... algehele "renovatie"aan de bovenkant.Het heeft geresulteerd in 2 kiezen eruit, oude wortelresten eruit, snijtand eruit en voorbereiding voor 6 kronen. Al met al heb ik een compleet nieuw front gekregen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het me voor 200 % is meegevallen!! Na 20 jaar weer naar de tandarts en deze was geweldig!. Vol begrip en steeds duidelijk overleggen en mee laten denken in de behandelingen. Na 1,5 uur in de stoel "gemangel"d"te zijn (en door de verdovingen heb ik echt niks gevoeld) kan ik voor het eerst na 20 jaar weer voluit lachen met een stralende witte voorkant! Ik ben nog niet klaar en zal nog een paar keer terug moeten. Maar ik denk dat ik na vandaag ben genezen voor mijn fobie voor de tandarts.Mede namens het forum hier, want in de aanlopende 2 weken naar deze behandeling toe heb ik amper angst gevoeld.
minique

Wat heerlijk om te horen dat het zo goed is gegaan vandaag!!!!!!!!!!!!!!!!!! Een begripvolle tandarts te hebben, dat scheelt al zo veel.
Je hebt heel wat voor de kiezen gekregen (leuke woordspeling!) en dan zo doorstaan met het gevoel dat je je fobie voor de tandarts kwijt bent? In 1 woord: fantastisch!!!!!

Wat is je volgende 'doel'? Om fluitend naar de tandarts te gaan??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

groetjes,
minique
di, 12/16/2003 - 19:34 Permalink
Johan40

en na alle "rampverhalen" over wk - b ehandelingen hier.... het BLEEK dus dat de vorige keer de tandarts bij mij ook een wortelkanaalbehandeling had gedaan.. ik heb het nooit geweten en er dus ABSOLUUT ook niks van gevoeld!! Schijnbaar kan het dus ook op zo ene manier dat je er niks van hoeft te voelen............ Ik ben er nu wel van overtuigd dat iedereen die bang is voor een tandarts - net als ik jaaaren ben geweest - op zoek moet gaan naar een geschikte tandarts. Geef niet op! er zijn absoluut goede tandartsen, misschien moet je even doorzoeken.. veel sterkte allemaal!
wo, 12/17/2003 - 00:06 Permalink