I did it ; eerste gat gevuld

Author:
sabine
Posted:
za, 03/05/2005 - 10:52
Na lang wikken en wegen ben ik vorig jaar voor het eerst sinds vele jaren weer op zoek gegaan naar een tandarts. Slechte ervaringen hebben mijn angst versterkt door de jaren heen. Wat maakt dat je het uit gaat stellen en dat het alleen maar enger wordt. Diverse tandartsen gebeld over angst en hun visie maar geen bevredigend antwoord. Toen het ACTA gebeld en in oktober langs geweest op de onderwijskliniek.

Daar trof ik Marloes en die heeft 3 weken terug mijn eerste gat gevuld. Ik had het doodsbenauwd en de tranen liepen over mijn wangen. Maar ze deed het geweldig. Ik heb niets van de verdoving gevoeld. En wat viel de boor mee zeg. Mijn hemel. Ik heb nog een aantal zittingen te gaan en maandag gaan we voor de wortelkanaalbehandeling maar met Marloes ga ik ervoor. Ik krijg alle tijd die ik nodig heb en alle begrip en dat ik wat ik zoek. Het maakt me niet uit dat de zittingen op de onderwijskliniek een halve dag in beslag nemen, ik merk dat ik er ook bij gebaat ben. Misschien kom ik op deze manier wel van die vreselijke angst af. Ik moet namelijk als het even kan nog een tijdje met mijn gebit doen...

Het hangt er vanaf wie je treft en wat je zelf nodig hebt, maar ik merk dat ik op het ACTA krijg wat ik nodig heb en dat doet me goed. Misschien dat het anderen ook goed kan doen.