Help ! wat ga ik doen ?

Author:
stresskip
Posted:
vr, 06/06/2003 - 22:56
Ben gisteren voor het eerst sinds 5 jaar naar de tandarts geweest, omdat ik sind 1 week met giga pijn rondloop, ibuprofen 600 werkte niet meer dus ja, dan moet je.
Kies getrokken, althans wat er nog was, nu 1-1/2 dag later nog meer pijn, was dus of de verkeerde of nog meer last, op een rijtje voortanden na zal de rest eruit moeten, maar ben als de dood !
Weet iemand een angst tandarts in rotterdam ??
En is het verstandig om alles eruit te laten halen en direct een gebit te laten plaatsen ? ik ben 39 en lees ook over nadelen?
Aangezien ik lig te bibberen als een rietje nadat ik uberhaupt gebeld heb lijkt de behandeling onder narcose me wel wat, wie heeft raad ?
Momenteel diclofenac in gebruik maar helpt ook niet langdurig dus zal snel wat moeten gaan doen, elk advies / info is meer dan welkom !!
Ad

Kijk eens op http://www.tandzorg.nl. Zit in Rotterdam en biedt oa behandeling met lachgas (geen narcose, wel rustgevend).

In mijn ervaring (hoewel ik geen bijzondere angstige patient ben) een goede tandheelkundige praktijk.

Groeten, sterkte, succes.
za, 06/07/2003 - 21:16 Permalink
ellis

pffff ja weet wat het is om pijn te hebben ik heb ook al die medicijnen gebruikt die je opnoemt. Op een gegeven moment helpt dat inderdaad niet meer. Vorige week ben ik naar Kerkrade geweest en die hebben mij een resept mee gegeven genaamd: AMOXICILLINE disper 500 mg,dit is wel een kuur, ik moet zeggen dat je dezelfde dag nog voelt dat het minder wordt. Ik kan nu na twee weken eindelijk een boterham eten, dat zegt toch wel wat.

Sterkte verder groetjes Ellis
ma, 06/09/2003 - 20:59 Permalink