help morgen controle! en 5 pijnliijke kiezen

Author:
mock
Posted:
vr, 12/12/2003 - 13:21
hallo allemaal,

ik ben een echte angsthaas morge is hetweer zo ver, ik heb een heel slecht gebid en ben pas 16.
ik heb elke controle wel 2 gaatjes die zilver worden gevuld wit kan niet zecht de tandarts dat houd niet zo lang zecht hij.
ik heb nu enorme kiespijn en 5 kiezen ,3 daarvan zijn enorm geel en brokkelen af.ik durf niet naar de tandarts ban voor de boor die doet z'on enorme pijn hij wil me nooit verdoven. ik heb denk ik al zón 30 gaatjes ofzo ik lieg niet. mijn tanden ziojn ook enorm geel!
hij wou me laatst een kroon ansmeren bij een gezonde kies die zag er niet goed uit zij hij. ik kwam thius en dee mijn mond open en keek naar die kies en zag er normaal uit. ik durf niet te lachen waar mijn vrienden bij zijnn dan schaam ik me enorm voor mijn gebid al mijn vroenden hebben 2 gaatjes hoog uit we hebben het er wel eens over hou veel gaatjes iedereen heeft ik ga dan altijd naar de wc, ze vragen het dan niet ik schaam me ervoor.
wat kan ik nou doen om nog meer gaatjes te voor komen?

xxx mic
roosjedebloem

Misschien moet je gewoon zeggen dat je een verdoving wil , mijn dochter (17) kreeg inderdaad ook geen witte vulling omdat die minder lang zou houden!! Gaat je moeder niet mee ?? Voelt een stuk veiliger en dan kan zij zeggen dat hij je moet verdoven , hij verdient er tenslotte meer mee als hij alles bij je kan doen!!! Sterkte!!
vr, 12/12/2003 - 15:29 Permalink