Help mij please!!!!

Author:
simone1809
Posted:
vr, 04/04/2003 - 20:01
Beste allemaal,

Ik heb volgens mij het ergste probleem dat er bestaat. Ik zal mn verhaal vertellen hoewel me dat al zweetdruppels geeft. Ik ben een paar jaar geleden gevallen en mn voortanden (2) waren helemaal weg. Toen heb ik voor de oplossing een plaatje in mn mond genomen. Nu is dat niet zo erg, maar ik ben nu al 4 jaar niet naar de tandarts geweest, angst is de enige verklaring. Toen met mn voortanden moest ik wel, ik had geen keus. Ze zijn toen een kies boven in mn mond gaan boren maar de kies aan de onderkant had ook een gaatje en dat water deed zo'n pijn op die kies dat ik niet meer terug ben gegaan. Nu is het geval dat ik al bijna een jaar mn plaatje niet meer uitkrijg en het helemaal met bacterieen vol gaat zitten daaronder. Maar ik durf niet naar de tandarts toe want die ene kies waar een gaatje inzat is nu afgebroken en ik ben zo bang om weer dat gevoel te hebben van die pijn. Ik durf niet meer te lachen omdat mn tand naast mn plaatje een stukje is afgebroken. En nu komt het ergste ik ga over een paar weken trouwen en dan worden die foto's een nachtmerrie voor mij want ik kan niet lachen. Weet iemand voor mij een tandarts waar ik naartoe kan die me helemaal onder narcose kan helpen alsjeblieft want ik word gek!!
MAGGY

Wat vervelend voor je zeg! ik kan me voorstellen dat je je heel ongelukkig voelt. Als je al in dit forum aan het rond snuffelen bent geweest dan weet je nu vast wel dat er een mogelijke oplossing is in Kerkrade. Heb je er niet eerder over nagedacht om je onder narcose te laten helpen? Zeker als je over een paar weken gaat trouwen wordt het denk ik kort dag om je te laten behandelen. Waneer is de grote dag dan? Ik hoop dat je daar terecht kunt op korte termijn, en anders moet je toch heel veel moed gaan verzamelen om naar een "gewone" tandarts te gaan. Ik hoor het wel van je, heel veel sterkte gewenst.
vr, 04/04/2003 - 20:31 Permalink
janny1970

Hoi Simone,

Aangezien ik je mail adres niet kan weer vinden, vraag ik het hier maar even, is het je gelukt om snel een afspraak te krijgen bij hun?

Groetjes, Janny
di, 04/08/2003 - 14:31 Permalink
de digitale tandarts

Het is erg belangrijk om een prothese s'nachts uit te doen en nog belangrijker om deze uit te doen tijdens het tandenpoetsen.

Een prothese heeft een slechte invloed op de aangrenzende tanden en tandvlees. Tandplak zal zich vermeerderen op de prothese en daarom moet deze regelmatig worden schoongemaakt.

Een jaar deze niet uit doen is echt lang!!! Probeer zo snel mogelijk deze uit te doen, zodat je je tanden en kiezen goed kan schoonmaken.

Ik hoop dat je ook de stap naar de tandarts kan zetten. Met een verdoving is het mogelijk om nagenoeg pijnloos behandeld te worden.

Succes.
wo, 04/16/2003 - 20:19 Permalink