Heel erg bang!

Author:
Bobbolblaar
Posted:
do, 01/02/2014 - 17:14
Hoi ik ben elf en ben erg bang voor de tandarts! Niemand mag ooit in me mond kijken nu ik een groot gat in mn 2 kiezen dus ik denk dat er getrokken moet worden en ik heb nu een soort van blaar op mn binnenlip en dan lees ik allemaal enge dingen op het internet was het allemaal zou kunne zijn dus nu durf ik al helemaal niet meer! Ik ben al een jaar ofso niet meer naar de tandarts geweest. Ik heb al aan mn moeder gevraagd of ik naar de angsttandarts mag maar ze zei stel je niet zo aan. Hoe kom ik over mijn angst heen?! Het is misschien dat een meisje van elf hierop zit maar ik durf niet naar een tandarts en aangezien dit een tandarts forum is..
Alvast bedankr
vV

Misschien even serieus met je moeder praten hierover. En anders met de tandarts zelf. Alleen mag de tandarts gezien je leeftijd niets doen zonder toestemming van je moeder, hoewel ook daar grenzen aan zijn.
Ik zou trouwens niet weten waarom je moeder een probleem heeft met inschakelen van een angsttandarts.
do, 01/02/2014 - 19:01 Permalink
Lieneke

Kan je een beetje Skypen? Er zijn mondhygiënisten en tandartsen die je via Skype van je angst kunnen afhelpen. Die methode heet de MatriXmethode, google maar eens.
Overigens is jouw moeder (vader?) verplicht om jou naar de (angst)tandarts te laten gaan. Verzorgen heet dat...Inderdaad, probeer een serieus gesprek aan te gaan met je ouder(s) en leg goed uit waarom je bang bent. En dat je hier graag geholpen mee wilt worden.
zo, 01/05/2014 - 13:02 Permalink