Heeft er iemand goede ervaringen met schuite in rotterdam

Author:
joyce
Posted:
di, 07/01/2003 - 10:05
Hallo

Ik ben zelf eens een keer in rotterdam geweest en toen hebben ze mijn verstandkies getrokken .Ik heb toen een week daarna niet mijn kaken van elkaar af gekregen.Kon alleen maar vloeibaar eten .Ik lees veel over kerkrade maar weinig over schuite in rotterdam .Hebben jullie daar slechte ervaringen mee ????Zo ja dan ga ik daar ook niet meer naar toe .

Groetjes joyce
janny1970

Hoi,

Ik heb hele goede ervaringen met Schuite vind zelfs hun voorbereidingen en nazorg beter dan in kerkrade, bij schuite krijg je wel premedicatie en geen pijnstillers voor de behandeling omdat dit langer nabloeden veroorzaakt, en bij schuite moet je de volgende dag ook weer op controle komen en de avond van de behandeling bellen ze je op om te vragen hoe het is. Ik zelf zat 2 uur na de behandeling al weer te eten heb nog geen seconde pijn gehad, heb dan ook alleen spijt dat ik daar niet eerder ben heen gegaan.
De meeste mensen willen er echter niet heen omdat je bij schuite alles zelf moet betalen.......je wilt van je tanden af of niet..........
Er zijn er meerdere van hier naar schuite geweest maar die hebben nu zo iets van ik ben van mijn gebit af dus ik hoef hier niet meer te komen.
Mijn zus,zwager en collega's van mijn man zijn er ook geweest en zijn allemaal happy ermee.

Groetjes, Janny



[ Dit Bericht is bewerkt door: janny1970 op 2003-07-01 12:41 ]
di, 07/01/2003 - 12:30 Permalink
D2

Als ik op de site van schuite kijk zie ik alleen maar dingen over proteses ed, maar doet hij ook "saneringen" dat je toevallig weet? Ik heb nogal een bouwval in mn mond en zal misschien wel een brug of weet ik het wat voor hang en sluitwerk nodig hebben, maar het grootste probleem bij mij is het vooruitzicht van mogelijk 2 wortelkanaalbehandelingen, 12 gaatjes (diep) en alles wat er sinds die diagnose weer bij is gekomen...
di, 07/22/2003 - 15:15 Permalink
joyce

Hallo

Nou mijn vriend gaat morgen bellen .Ik doe het zelf anders niet ,ik moet wel gaan .Ik stort soms in elkaar van de pijn .Ik hoop dat het een keer over is die pijn .Ik weet hoe sommige zich voelen ,het is de ergste pijn die je maar kan voelen .En je weet in je achterhoofd dat je een keer moet gaan .

Groetjes joyce
do, 07/31/2003 - 21:56 Permalink
joyce

Hallo

Nou van de pijn ben ik af .Ik ben gegaan en ze hebben er 3 geboord en 3 getrokken .Ik kan me nou niet meer voorstellen dat ik op mijn knieen zat van de pijn .
Ik ben wel onder narcose gegaan en dit verliep goed .

Veel sterkte voor de mensen die nog met pijn en angst zitten .
ma, 09/08/2003 - 20:34 Permalink