goede ervaring gecompliceerde extractie verstandskiezen

Author:
ever
Posted:
za, 07/03/2010 - 13:56
Hoera!!!! ze zijn er uit ! :D

Afgelopen donderdag 1 Juli was het zover , het was de dag dat mijn horizontaal liggende verstandkiezen links en rechts onder verwijderd gingen worden , en wel bij de Narcose tandarts.
heb er echt een half jaar vreselijk tegen aan zitten te hikken,mede door alle vreselijke verhalen die ik om mij heen hoorde.
Daar ik sliep heb ik van de hele behandeling weinig mee gekregen.werd wakker in een rolstoel,weet niet hoe ik hier verzeild was geraakt. 8)
begreep dat ze ongeveer 25 min per kies zijn bezig geweest (daar ze allebij nog volledig onder het tandvlees en kaakbeen lagen en ze voorzichtig hebben gedaan om een eventuele beschadiging/kneuzing van mijn zenuw te voorkomen).
Gezien alle nare verhalen en ervaringen had ik mezelf voorbereid op vreselijke pijnen....Tis ongeloofelijk, maar ben 3 dagen verder en heb nog steeds GEEN centje pijn , mijn kaak is alleen een beetje beurs en licht gezwollen (zonder bloed uitstortingen) en krijg mijn mond niet helemaal open,ben na de behandeling wel gelijk goed gaan koelen met ice-packs

Dus voor alle bangerikken (geloof me ik ben zelf de grootste :smt003 ) die hier ook nog tegen aan zitten te hikken, luister niet naar alle HORROR verhalen 9 van de 10x valt het reuze mee.
Heb begin dit jaar ook een WKB ondergaan (gewoon bij mijn eigen tandarts )en ook daar heb ik totaal geen pijn aangehad (ook hier had ik mij vreselijk druk om gemaakt)

groetjes E