Goed nieuws

Author:
ibrilman
Posted:
di, 06/17/2003 - 17:21
Ik heb goed nieuws te melden.
Ik ben al een paar jaar heel hard alles aan het proberen om mijn angst voor de tandarts te overwinnen (zeg gerust: grote fobie). Ik ben gemotiveerder dan ooit, mede omdat ik nog 2 bruiloften in het verschiet heb, en dan wil ik uiteraard gewoon kunnen lachen, zonder te denken: o ja, ik moet met mijn mond zo dicht mogelijk lachen, anders zien ze mijn tanden enz.
Laatst vond ik de site van de IPZO, een kliniek/instituut die gespecialiseerd zijn in het behandelen van angsten en fobieën.
Ik heb een e-mail gestuurd, en kreeg een antwoord terug dat ze niet kunnen doorverwijzen naar een praktijk bij mij in de buurt, (ik ben trouwens al wel ingeschreven bij een angsttandarts, alleen durf ik de volgende stap nog niet te wagen) MAAR dat ze WEL kunnen bemiddelen en zelfs voor mij/met mij contact op kunnen nemen met die angsttandarts, en van hun kant ook uitleggen wat het echt voor een fobische patient betekent, enz. Dit ook in het verband met medicatie die ik voor angst gebruik. Die persoon gaf zijn telefoonnummer door, en ik kan hem bellen (doe ik deze week nog) zodat we dat door kunnen spreken, en een stappenplan samen op kunnen stellen, zodat het voor mij wel haalbaar is.

Ik ben erg blij met dat mailtje en ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden en wat eruit gaat komen. Ik hou jullie op de hoogte.
Ingrid
Moon

Super dat je zo wordt gesteund! Zo heb je in elk geval niet het idee dat je alleen staat in je angst en dat er mensen bereid zijn om je te helpen! Superrr!
Nu door blijven zetten he!!!!!
sterkte en hou ons op de hoogte!
groetjes
di, 06/17/2003 - 17:58 Permalink