Ervaring met angsttandarts in Breda gezocht

Author:
sonja.13
Posted:
vr, 04/20/2012 - 21:24
Wie kent er een betrouwbare angsttandarts in Breda? Ik dacht er één gevonden te hebben, nou echt niet, je werd er gewoon belachelijk gemaakt en dat terwijl ze er wel mee adverteren op de site.
Als ik namelijk gewoon durf, durven mijn kinderen ook want die hebben het ook niet op de tandarts voorzien en niet door mij want ik ben wel altijd gewoon gegaan maar de laatste keer was zo'n mislukking.
Wie weet raad?

gr. Sonja

<a href="https://www.tandarts.nl/tandarts-breda">Vind hier een goede tandarts in Breda</a>
Erica R

Wie kent er een betrouwbare angsttandarts in Breda? Ik dacht er één gevonden te hebben, nou echt niet, je werd er gewoon belachelijk gemaakt en dat terwijl ze er wel mee adverteren op de site.
Als ik namelijk gewoon durf, durven mijn kinderen ook want die hebben het ook niet op de tandarts voorzien en niet door mij want ik ben wel altijd gewoon gegaan maar de laatste keer was zo'n mislukking.
Wie weet raad?

gr. Sonja


Welke tandarts in Breda heb je nu?

Groetjes Erica
di, 06/12/2012 - 11:49 Permalink
cdctandzorg

Bij cosmetische kliniek tandzorg zijn wij juist helemaal gespecialiseerd in het behandelen van mensen met tandartsangst. Hier kan je meer over onze behandelingen vinden. Sollicitatie naar een ban of zo??? Graag alles via PB....



en weer een mooie advertentie/ zooooooo transparant of moet ik zeggen doorzichtig


Ik snap wat je zegt. Maar als Sonja vraagt naar een tandarts die haar kan helpen met het angst in Breda dan verwijs is haar graag door naar ons aangezien wij daar in de buurt zitten. Wij behandelen daarnaast wekelijks honderden patiënten die angstig zijn. Ik geloof dat wij haar hiermee zouden kunnen helpen en ik vind het ook super dat ze op zoek is naar oplossingen, want ik weet hoe het kan zijn om bang te zijn voor de tandarts. En ook omdat het belangrijk is om naar de tandarts te blijven gaan. Via PB dus!

Maar ik stel je opmerking zeer op prijs en zal hier voortaan een stuk voorzichtiger mee omgaan.

@Sonja ik hoop dat snel een tandarts vind die je helpt, naar je luistert en je vertrouwen kan winnen: voor jou en je kids. Ik hoor graag hoe het loopt.

Fijn dag nog iedereen!

Groetjes,
Priscilla
vr, 06/22/2012 - 10:44 Permalink
vV

Honderden behandelen per week lijkt mij knap...gezien de extra tijd die het kost. Maar dat terzijde. Per pb is inderdaad de enig juiste weg. En je hebt behandelen en behandelen. Onde narcose helpen noem ik niet echt behandelen namelijk. En als het dat is, is dat leuk voor de korte maar niet voor de lange termijn.
za, 06/23/2012 - 16:05 Permalink
cdctandzorg

Beste tandarts,

Het is inderdaad knap en waar! :wink: Helaas is het zo dat er heel veel mensen in Nederland angstig zijn voor de tandarts, van lichte tot extreme angst. Deze mensen helpen en begeleiden is echt een eer.
Wij doen inderdaad narcosebehandelingen en ik kan uit eerste hand zeggen dat het voor veel mensen de eerste stap is naar herstel. Maar niet iedereen met angst krijgt bij ons automatisch een narcosebehandeling, wij kijken in overleg met de patiënt want voor hen het beste behandelplan is. Veel patiënten zijn gebaat bij een luisterend oor en een tandarts die tijd en rekening met hen houdt. Dit bieden wij ook.

Maar genoeg over ons, mag ik vragen wat voor praktijk u heeft en uw ervaring met angstige mensen? Ik ben erg benieuwd.

Groeten,
Priscilla.
ma, 06/25/2012 - 08:39 Permalink
vV

even rekenen, beetje behandeling van angstpatient ben je al een uur onderweg per consult, zomaar, reken even makkelijk, 8 uur per dag, 5 dagen per week is 40 patienten per tandarts per week. om er honderden te behandelen ben je dan wel een minimaal 5 tandartsen minimaal verder in de praktijk, en die moeten dan ook nog eens de hele week niets anders doen (wat niet vol te houden is. Veel tandartsen in dienst dus, met de expertise/feeling ervoor.
nu ja, kan... :smt017 verder gaan we hier niet inhoudelijk op in lijkt mij, is mondzorg forum beter geschikt voor. en reclame maken moet ook elders/anders. :wink:
ma, 06/25/2012 - 11:31 Permalink
mecánico para …

Lieneke, zou je nou gewoon niet eens dat advertentie deel van Pricilla verwijderen. Ik stoor me daar wezenloos aan. Verder doen ze daar prima werk en zien ze honderden mensen per week. dat weten we nu. fijn! prima en nou effe dokken voor de reclame of weghalen. dokken kan best met zoveel patienten per week
ma, 06/25/2012 - 12:21 Permalink