2 berichten / 0 nieuw
#1
Enorme last van kiespijn! Wat helpt er eventueel? (Tijdelijk)
door Jonathan1991 do, 10/26/2017 - 03:52

Ik heb sinds gisteravond enorme last gekregen van mijn kies, het gaat om mijn achterste stukje kiezen.. de buurman vertelt mij dat dit om mijn verstandskiezen gaat. ik ben dus een hele lange tijd niet naar de tandarts geweest (ben best bang voor de kosten eerlijk gezegd). Ik heb dan ook geen tandarts verzekering genomen bij het nemen van mijn verzekering.

Nu heb ik toch maar een afspraak gemaakt bij deze tandarts in rotterdam maar ik kan helaas pas maandag terecht, ondertussen ga ik toch kapot van de irritatie van mijn gebit!!! Weet er iemand een tijdelijke oplossing wat ik kan doen? Heb me al rot gezocht op het internet en google maar niets helpt echt Sad
Ik hoop dat jullie tips hebben.

Jonathan1991
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 7 maanden geleden
Geregistreerd: 10/26/2017 - 03:46
Kiespijn
door FlorianDeSuperman wo, 11/01/2017 - 12:40

Hey Jonathan. Ik zie net je berichtje voorbij komen en het is inmiddels al maandag geweest en ik vroeg me af hoe het met je is gegaan. Is de pijn weg ? wat was er aan de hand en wat gaan ze verder doen ?

Mocht het zo zijn dat je nog steeds pijn hebt en er niet behandelt is kan ik je iig het volgende meegeven aan advies. ( ik ben geen arts of tandarts maar iemand die ook lang pijn heeft gehad ) Ibuprofen 600MG werkt het aller beste maar kan inderdaad soms ook geeen verlichting meer geven. Ik raad je aan 3x per dag in overleg met je HA of TA 600mg bruif brufen te nemen en daarnaast 2x paracetamol 500mg. Uiteindelijk bouw je hierdoor een spiegel van medicijnen op in je bloed waardoor de pijn echt wel iets moet afnemen. Daarnaast als medicijnen niet echt meer helpen ( wat bij mij het geval was ) wil spoelen met koud water meestal wat verlichting geven. Ik weet nog dat dit ook echt het enigste was dat bij mij hielp. Ik had toen van de TA ibu bruis 600mg die ik 3x daags slikte. Daarnaast slikte ik 3 a 4x per dag 500mg paracetamol en op gegeven moment was het zo erg dat ik er ook nog een 50mg tramadol bij nam.

Dat is trouwens zeker geen aanrader en is heel slecht voor je. Ibu 600 ook alleen nemen na overleg met de TA. anders kun je 400 en 200 mg gewoon bij de supermarkten halen. Spoelen met mondwater zou ook eventueel kunnen helpen !.

Succes ermee kerel

FlorianDeSuperman
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 6 maanden geleden
Geregistreerd: 11/01/2017 - 12:20