Enorme angst, behandelingen gehad maar ontevreden...

Author:
Mietje86
Posted:
ma, 04/21/2014 - 18:50
Hallo,
Als eerst ik ben hier nieuw.. ik kwam dit topic tegen toen ik intikte "zelf je kies trekken".. zo hopeloos voel ik me op het moment..

Ik ben in totaal 3x bij de amaliakliniek in Kerkrade geweest, in totaal heeft t me meer dan 5000€ gekost, ik betaal nog steeds.. Maar ik heb nog steeds zo ontzettend veel problemen.. Ik ben ermee terug geweest, en hij zei dat er opnieuw een wortelkanaalbehandeling gedaan kon worden, en er een kies aan de linkerkant getrokken kon worden. Dat zou de pijn aan die kant oplossen. Maar dat kostenplaatje was mij te hoog,(ik heb t simpelweg niet) en ik begreep nie waarom hij dat dan niet direct gedaan heeft toen ik toch al onder narcose was....

Vervolgens is er aan de rechterkant onderin een kies afgebroken, daar zit nu een groot bruin/zwart gat wat telkens groter word. En ook enorm pijnlijk. Ik krijg er nu in zoverre opvliegers van, ik slik de hele dag door paracetamol. Aan de voorkant van die kies zit ook nog een vulling, dus ik vermoed dat de kies helemaal door rot? Ik weet t niet.. De kies die ernaast zit doet ook zeer, daar zitten ook gaatjes in.. Maar die pijn is nog te "verdragen". Ik heb onlangs een ontsteking in mijn mond gehad, waarna de pijn in een van mijn snijtanden gelukkig afnam... wortel afgestorven?? Ik ben ook maar een leek..

Maar ik durf gewoon echt niet... die kies moet eruit, maar ik weet niet hoe ik dit moet oplossen zonder dat ik weer 300 euro kwijt ben (narcose) en sowieso wil ik absoluut niet terug naar die kliniek omdat ze naar mijn idee echt veel stuk hebben gemaakt in mijn mond... Ik heb hier rondgebeld na heel veel paniekaanvallen, maar ik krijg geen hoogte van de tandartsen zelf..
Help..? :'(