2 berichten / 0 nieuw
Eindelijk dan toch naar de tandarts gegaan
bangbang
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 10/31/2002 - 01:00
door bangbang wo, 11/20/2002 - 13:24
#1

Een paar topics terug schreef ik dat ik 15 jaar niet naar de tandarts was geweest, en dat mijn angst steeds groter was geworden...
Vorige week dan toch eindelijk gegaan, ik was echt heel erg bang, ook al zou de tandarts alleen maar kijken... Uiteindelijk vertelde hij dat het eigenlijk nog mee viel, 2 gaten, waarvan 1 heel groot, voor deze kies moest ik een wortelkanaal-behandeling.. en veel tandsteen natuurlijk.. Ik kon meteen de week erna geholpen worden.... En dat is dus zojuist gebeurd!! Ik zag er weer heel erg tegen op, maar het viel alles mee!! Ik ben plaatselijk verdoofd, en heb echt helemaal geen pijn gevoeld. De behandeling duurde 45 minuten, en achteraf bezien was dat zo voorbij. De verdoving moet nog uitwerken, dus misschien dat ik nog pijn krijg, maar dat heb ik er graag voor over.. Ik ben echt heel blij en opgelucht. 15 jaar heb ik hier tegenaan zitten hikken.. Mijn advies aan mensen die ook in een vergelijkbare situatie zitten is de volgende:
blijf er niet over tobben, doe gek, verras jezelf, en maak gewoon een eerste afspraak waarbij de tandarts alleen kijkt. Als die hobbel genomen is, lukt het vervolg vast ook!

Over een half jaar moet ik terug voor controle, zal er dan best wel weer tegenop zien, maar ik weet zeker dat ik ga, ik laat het nooit meer zo ver komen!!!

Groet,

Bangbang

Moon
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 7 maanden geleden
Geregistreerd: 08/26/2002 - 02:00
door Moon wo, 11/20/2002 - 19:18

Top gedaan!
Sterkte de komende tijd, maar als je pijn hebt, bedenk je dan wel, dat dat komt omdat je bent gewees en probeer je pijn om te zetten in trots!!!!

Groetjes Monique