Eigen keuze

Author:
Angsthaasje
Posted:
ma, 04/07/2003 - 14:44
Hoi allemaal,
Vandaag een bespreking gehad bij mijn tandarts over mijn vestandskies. Ik mag zelf kiezen waar ik naartoe ga. Kerkrade was zeker een optie.

Mijn pech was dat ik vanmorgen, door het eten van een paaseitje, een vulling verloor. Een behoorlijk gat aan de zijkant van een kies. Een uur voordat ik naar de tandarts ging gebeurde dat. Daardoor kreeg ik alweer de zenuwen. Ik wilde geen verdoving maar na 2 seconden kwam ik op andere gedachten. Het deed enorm pijn. Zelf van het water van de boor had ik last. Toch maar verdoving. De tandarts de spuit weggehouden zodat ik hem niet zag en zijn assistente zat constant te praten met me. Het moment zelf was wel even eng maar daarna was het een verademing. Ik lag relaxe in de stoel. Het boren voelde ik niet meer. Het goede is dat ik niet panisch weggelopen ben maar de confrontatie met mijn angsten aan ben gegaan. Voelt heel erg goed nu.

Ik ben er nog niet uit wat ik met de verstandskies doe. Kerkrade is een behoorlijk eind weg en je moet contant betalen. Ik wil eerst naar een kaakchirurg gaan en de optie narcose bespreken. Als dat problemen geeft dan ga ik alsnog naar Kerkrade.
Ga nu de stap zetten om een afspraak te maken. Jullie horen wel hoe het verder gaat.

Groet,
Jolanda