Een nieuwe start

Author:
Firesuperfly88
Posted:
wo, 07/15/2015 - 21:07
Vorige week heb ik mijn eerste positieve tandarts ervaring sinds jaren gehad. Ik ben er zo blij mee. Ja, echt. Voor mij heeft de dienstdoende tandarts hier in de stad echt het verschil gemaakt. Zijn benadering was zo veel fijner dan die van mijn tandarts in mijn vorige woonplaats. De behandeling is ook pijnloos uitgevoerd.

Nu heb ik over ongeveer 2 maanden mijn intake bij hem. Hij zei zelfs aan het einde van de behandeling dat ze nog patiënten aannemen. Ik was gewoon zo overdonderd door mijn ervaring dat ik maar even zei dat ik er even over wilde nadenken. Daarna heb ik wel bij de receptie gezegd dat ik een afspraak wilde voor een intake. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik zou heel graag bij mijn nieuwe tandarts willen aangeven hoe erg ik alles gewaardeerd heb aan dit bezoek, zodat hij weet dat mijn vertrouwen wel weg is. Mijn oude tandarts wil ik niet meer zien, omdat ik hem niet meer vertrouw. Alleen nu vind ik het best lastig om me kwetsbaar op te stellen bij iemand die ik niet goed ken. Dit zou ik dan het liefste op papier uittypen en bij mijn ingevulde intake formulier in de envelop doen.

Hebben jullie advies?
Romy32

Zet erin dat je het makkelijker vindt om het op papier te zetten dan om het uit te spreken, maar dat je het tijdens de intake wel graag toe wilt lichten.

Niks raars aan.
Je moest eens weten wat voor rare dingen ik allemaal heb :wink:
zo, 07/19/2015 - 21:37 Permalink
Firesuperfly88

Dank je wel. Ik heb al wel goed in m'n hoofd ook waarom ik het liever op schrijf. Dat zet ik ook bij. Er zijn daar geen fijne dingen gebeurd in die behandelkamer tijdens behandeling. Alleen het schrijven van de brief ga ik doen als ik het intake-formulier heb ontvangen.
wo, 07/22/2015 - 20:14 Permalink