Doorverwezen!!!

Author:
katapult
Posted:
vr, 11/29/2002 - 20:26
Hallo allemaal,

Vanmiddag met mijn tandarts in gesprek gegaan, omdat ik het totaal niet meer zag zitten om ooit nog terug te gaan komen voor een behandeling.
Niet dat er veel te behandelen valt doorgaans, maar het hele gedoe erom heen en het totaal geen vertrouwen hebben maken me het erg moeilijk.
Ik was echt bang dat hij me niet serieus zou nemen, maar hij stemde vrijwel gelijk in met mijn verzoek om naar een specialist te gaan. Hij gaat me verwijzen naar Nijmegen. Ze werken daar met een team van mensen en dat leek hem meer nuttig dan mij bij een tandarts te plaatsen die meer met angstige mensen werkt.
Ik ben echt opgelucht. Eindelijk heb ik het besproken en komt er misschien ooit een einde aan die angstige toestanden.

En jullie nog bedankt voor de tips op mijn vraag bij "herkenning".
Ik heb opgeschreven wat ik wilde noemen, een kopie ervan gemaakt en dat aan hem gegeven. Hij heeft het gelezen, maar zei daarvoor eigenlijk al dat hij het een idee vond om naar een specialist te gaan.
Echt ..... ik ben blij dat ik eindelijk deze stap gezet heb.
Wel eng ook, maar ja......
Wordt vervolgd......
Moon

Tuurlijk is het eng!
Maar nogmaals ik vind het heel knap van je dat je de confrontatie met je tandarts bent aangegaan. In Nijmegen zijn ze gespecialiseerd in mensen met (extreme ???) angst. Daar kunnen ze vast met jou omgaan op de manier waarop jij het nodig hebt!
Sterkte en laat horen hoe het is afgelopen!!!!
Groetjes Monique
za, 11/30/2002 - 18:10 Permalink
katapult

Hallo Moon (en anderen),

Ja, ik zal je nog laten weten hoe het verder loopt. Ik ben nog steeds heel erg opgelucht dat ik dit gisteren heb besproken met m'n tandarts.
Doeg!
za, 11/30/2002 - 18:26 Permalink
katapult

Hallo!

ik had beloofd om te vertellen hoe het verder zou gaan.

Intussen heb ik al allerlei vragen en dingen op het forum geplaatst.
Maar hier een stukje verhaal:

een paar weken geleden voelde ik dat er een stuk uit m'n vulling was. huistandarts gebeld, omdat ik nog niet in Nijmegen (CBT) was geweest. Ze adviseerden me om toch eerst bij het CBT te vragen of ik daar terecht kon.

Dat kon dus afgelopen 11 september.
Stresssen!!
Praatje maken, raar gedrag vertonen, foto's maken, foto's bekijken. En toen had ik 4 gaatjes, waarvan 1 al vermoed - het gat in m'n vulling.
Blijkt daar dus een wortelkanaal voor op programma te staan.
Kan niet te lang wachten. Balen!

Volgende week donderdag mag ik weer. Dat is nog een veilige afspraak. Ze gaat dan wat schoonmaakwerk verrichten. En dan moet ik een nieuwe afspraak maken voor die behandeling. Dat zie ik echt helemaal niet zitten.
Volgens mij ga ik echt huilen volgende week als ik die afspraak moet vastleggen.
Huilen: dat doe je toch niet bij de tandarts....! Dat vind ik weer genant. Stom he. maar ondertussen ben ik echt elke dag al in de stress ervoor!

Wordt vervolgd!

flower
di, 09/16/2003 - 23:32 Permalink