de behandelingsafspraak is gemaakt

Author:
Ank
Posted:
di, 02/25/2003 - 11:08
net belden ze op van kerkrade. op zaterdag 29 maart word ik behandeld. omdat de wachtlijsten zolang zijn is er een weekend ingepland. ik kon nog kiezen voor de zaterdag of de zondag. ik heb dus voor de zaterdag gekozen. eerst kon ik om 13 uur maar toen ik een grapje maakte over, zolang nuchter blijven overdag, zei die mevrouw maar u komt toch ook van ver. maar toen ik zei dat we al vrijdags naar mijn schoonouders gaan kon ik eerder komen, nu om 10.15 uur.
ohoh, als jullie mijn hart eens konden voelen razen.
Maurice

Ik ben blij voor je, dat je nu weet wanneer je kan gaan. Beter dan wachten tot mei/juni. Alvast sterke...

Groetjes Maurice.
di, 02/25/2003 - 16:02 Permalink
Ank

hopelijk hoef jij ook niet zolang te wachen, ropje. hebben ze jou niet gebeld? misschien dat ze nog een extra weekend ingaan plannen.
wo, 02/26/2003 - 21:29 Permalink
Ank

ja, ik laat me behandelen onder narcose (nou ja eigenlijk een licht slaapmiddel en tussen door wordt er verdoving gegeven) in principe voel je dus niks. okee, het prikje in je hand voor de narcose maar dat is peanuts. zodra ik mijn behandeling achter de rug heb zal ik het melden in het forum. maar het duurt dus nog iets meer dan 3 weken.
do, 03/06/2003 - 09:19 Permalink
vief

Hartstikke goed! Ik had vannacht zoveel pijn dat ik niet wist waar ik t moest zoeken en toch he ik de tandarts niet gebeld... dat heeft iemand voor me gedaan, en me min of meer gedwongen mee te gaan... Dus ik vind t echt heel knap dat je uit jezelf gaat!
do, 03/06/2003 - 13:20 Permalink
Ank

bittere noodzaak hoor, vooral als er 3 kiezen zijn afgebroken. gelukkig is dat niet te zien, zit aan de achterkant, maar voordat ik echt last ga krijgen moet het gerepareerd worden.
ben je al geweest bij de tandarts? wel fijn dat iemand anders een afspraak voor je heeft gemaakt. maar aan de andere kant is het toch beter om het zelf te doen.
mijn vriendin vertikte het om te bellen voor mij. zij vond dat ik hetzelf moest doen. want als zij had gebeld dan was ik misschien niet gegaan. mar nu hoor ik zoveel opbeurende berichten van familie en vrienden dat ik gewoon door moet zetten. en dat doe ik ook hoor. ik laat mijn gebit helemaal saneren en dan kan ik weer trots zijn op mezelf (ben ik al hoor).
do, 03/06/2003 - 14:21 Permalink
marjon71

hoi ank,
ik had nog een vraagje voor je. hoe lang duurde het voordat je in kerkrade een intake gesprek kreeg en hoe lang is de tijd tussen het intake gesprek en de uiteindelijke behandeling die eind maart zal ondergaan??
waren het aardige mensen, daar in die praktijk??

groetjes.
do, 03/06/2003 - 21:00 Permalink
Ank

Ik heb half december gebeld voor een eerste afspraak. Dan heb je dus de kerstvakantie ertussen zitten, dus duurde het wat alnger. Eerst kon ik op 15 januari maar toen kon mijn partner niet, dus werd het een week later, 22 januari. Bij de eerste afspraak werd er door de assistent narcotiseur gezegd dat het waarschijnlijk maart ging worden, maar de tandarts zei dat de wachtlijst erg lang was en dat het wel eens april, mei of zelfs juni kon worden. Maar eind februari belden ze om te zeggen dat er een weekend was ingepland vanwege de lange wachtlijst. Dus nu ben ik 29 maart aan de beurt. Dus alles bijelkaar niet zolang gewacht.
De mensen zijn daar erg vriendelijk. Het begint al bij de mevrouw aan de balie, erg aardig. De assistent narcotiseur is ook heel erg vriendelijk. En de tandarts (ik had niet dokter Reinders omdat hij druk was, maar een belgische tandarts) was ook weer erg vriendelijk. Ze doen niet minachtend naar je, lachen je niet uit. Leggen alles uit wat er gedaan moet gaan worden. En alle vragen beantwoorden ze perfect. Zelfs als je vragen hebt via email krijg je een vriendelijk en begrijpend antwoord. Dus tot nu toe ben ik erg tevreden over hoe ze je daar behandelen. Nu afwachten hoe het 29 maart gaat, maar daar heb ik alle vertrouwen in.
Als je soms aan het twijfelen bent of je wel of niet daar naartoe moet gaan, zou ik zeggen, pak de telefoon en maak een afspraak. Misschien is het erg ver rijden voor je, wij moeten bijna 4 uur rijden. Maar gelukkig wonen mijn schoonouders vlakbij Kerkrade. Dus die mazzel heb ik. Als je een afspraak maakt houden ze rekening met de afstand. Maar dan moet je dat wel zeggen.
Succes!
vr, 03/07/2003 - 08:16 Permalink