dacht dat ze je zouden helpen!

Author:
paniekerigmeisje
Posted:
vr, 11/07/2003 - 11:47
Ik heb al mijn moed verzamelt na hier jullie verhalen te lezen over angsttandartsen.
En heb net de angsttandarts gebeld van het Radboudziekenhuis in Nijmegen(met knikkende knieen), zegt ze doodleuk dat ik een doorverwijzing moet hebben van mijn eigen tandarts, terwijl mensen die naar een angsttandarts gaan meestal al jaren GEEN tandarts meer hebben. Tegen de tijd dat ik geholpen wordt ben ik al aan de pijn gewend en ga ik dus nooit meer. Ik kan pas over 1,5 maand terecht bij een nieuwe tandarts hier en die zou me dan door moeten verwijzen terwijl ze mij niet eens kennen. Dan mag ik zeker nog een paar maanden gaan wachten... Ondertussen loop ik met pijn! Als ik zolang met pijn kan blijven lopen, dan ga ik dus nooit meer, want het is nu juist mijn stimulans om te gaan. Maar als ik al maanden met pijn rondgelopen heb dan weet ik dat ik dat makkelijk nog jaren vol kan houden.
Ik vind het zo een onzin! Er stond ook nergens hier dat iemand eerst terug naar zijn beul moest of een nieuwe tandarts moest zoeken om doorverwezen te worden. Als ik dat had geweten had ik niet zelf opgebeld want daar heb ik de hele nacht voor wakker gelegen.
Ik baal enorm! De drempel ligt bij mij nu nog veeeel hoger.
gr paniekerig meisje
Patty73

Heej paniekerig meisje,
NIET DE MOED OPGEVEN HOOR !!!!!!!
Zo zat ik dus ook 5 jaar geleden toenkreeg ik wel een verwijskaart van de tandarts en in het ziekenhuis wilde men niets weten van een gebit wel werd mijn voorste zijtand toen getrokken tegen mijn zin in dus een ziekenhuis was voor mij afgeschreven en terug naar mijn tandarts (waar ik al alle moed voor verzameld had) was ook geen optie!
Dus heb ik weer 5 jaar aangemodderd tot ik afgelopen zomer hier op dit forum terecht kwam...dat gaf me heel langzaam weer moed..
Tot ik eind September zelf de telefoon heb gepakt (zonder dat mijn huisarts of tandarts of iemand anders eraf wist) en naar Kerkrade heb gebeld (wel in een opwelling hoor) maargoed ik ben daar vorige week geholpen en ik kan het echt iedereen aanraden.... :grin: :grin: :grin: Ben zoooo blij nu !!!
Dat wil je niet geloven !!!
Dus geef de moed niet op meissie, bel naar Kerkrade ---> http://www.angstvoortandarts.nl of naar Rotterdam ---> http://www.schuite.com ik weet niet wat makkelijkste is voor je ?
Keep us up to date please ?

Sterkte met alles !!!!!
Groetjes Patty !
vr, 11/07/2003 - 12:28 Permalink
paniekerigmeisje

Thnx Patty en Gonny!
Ik zal inderdaad eerst eens mijn huisarts benaderen want het ziekenhuis met de angsttandarts hier ligt zowat om de hoek namelijk voor mij. Als het me daar niet zint zal ik inderdaad toch eens kerkrade bellen,hoor daar zoveel goeds over.
Gelukkig is de pijn nu weer even gezakt en over 2 weken moet ik zowiezo naar mijn huisarts, dus heb ook geen excuus dat ik geen afspraak kan/wil maken :wink:
Zit er zelfs al aan te denken om Kerkrade ook vast te bellen, een intake gesprek kan nooit kwaad(behalve zenuwen en stres enzo,maar goed, ik moet toch een keer!)
Hardstikke bedankt voor jullie reacties!
Doet me erg goed, want verders in mijn omgeving snapt niemand dat je bang bent voor de tandarts....zo snap ik niet hoe je bang kan zijn voor spinnen. Zo heeft iedereen toch wat?
gr een paniekerig meisje
vr, 11/07/2003 - 17:07 Permalink
HelpMe

Haha, ik ben bang voor de tandarts EN voor spinnen...

Maar wat een onmenselijke reactie van een angsttandards om je zo met een kluitje in het riet te sturen. Volgens mij kan een huisarts je ook dooverwijzen naar een kaakchirurg en ik meen hier ergens gelezen te hebben dat die ook onder narcose mensen kunnen behandelen. Maar volgens mij doen die alleen snijden en trekken, dus niet boren ofzo.
za, 11/08/2003 - 12:13 Permalink