ben voor controle geweest

Author:
Ank
Posted:
vr, 08/29/2003 - 12:16
vanmorgen om 8 uur moest ik weer sinds erge lange tijd bij de "gewone" tandarts voor controle komen. ik was de hele week al zenuwachtig, nog erger dan toen ik naar kerkrade moest (ook tijdens de behandeldag). ik ben samen met mijn vriendin naar binnen gegaan en ik mocht als eerste in de stoel zitten. de tandarts wist nog dat mijn vriendin haar had verteld dat ik naar kerkrade zou gaan en ze vroeg daar ook over. ook vroeg ze of zij alleen de controles zou doen en of ik dan voor behandeling weer naar kerkrade zou gaan. ik heb gezegd dat ik dat nog niet wist, lag er aan hoeveel er ooit gedaan moest gaan worden aan het gebit. eerst hebben we afgesproken dat ze regelmatig foto's gaat maken zodat, als ik een gaatje zou krijgen, dit dan een klein gaatje zou zijn dan het geval zou kunnen zijn als ik lang wacht. toen ging ze beginnen aan de controle. dat deed ze heel rustig. en........ ik heb geen gaatjes!!!!!!!!YES, JIPPIE!!!!! wel wat tandsteen. klein beetje. ze vroeg of ze het weg mocht halen. dus ik zeggen als het geen pijn doet is het goed. toen liet ze eerst het instrument zien en horen. daarna heeft ze het tandsteen weggehaald en het deed inderdaad geen pijn. met zweethanden lag ik in de stoel. van angst huilde ik ook bijna. na het weghalen vroeg ze nog hoe het is gekomen waarom ik zo erg bang ben. dat heb ik dus allemaal verteld.
ik denk dat ze mij van mijn ergste angst kan afkrijgen. ik zal nooit huppelend naar een tandarts gaan, maar als ze zo rustig en lief behandelt dan zal ik minder angstig zijn, ze legt alles uit en laat ook vanalles zien. ik denk dat ik mag zeggen dat ik het getroffen heb met haar.
5 maart is de volgende afspraak voor controle.
Guusje

Hai Ank,

Harstikke goed van je!!!!! Goed dat je toch het tandsteen weg hebt laten halen!
Blijf maar lekker lang trots op jezelf, want dat mag je echt zijn!
Wat een heerlijk gevoel hé dat je dat overwonnen hebt.

WIE VOLGT..........
Groet Guusje
vr, 08/29/2003 - 21:23 Permalink
ArrowGirl

Hey... harstikke goed van je Ank! Super!
Alvast veel suc6 als je weer terug moet & hopelijk houd je het bij haar vol en blijft ze je zo rustig & lief behandelen.

Groetjes ArrowGirl -->

--> 12 september is voor mij de grote dag... dat ik even pijn lijden mag... maar hopelijk heel snel daarna weer een vrolijke lach (zonder me te hoeven schamen)<-- :grin:
di, 09/02/2003 - 12:50 Permalink