Bedankt iedereen

Author:
Angelo
Posted:
ma, 10/20/2003 - 20:36
Hey beste mensen.

Ik kom nu al ongeveer een weekje op dit forum en heb mij vandaag maareens geregistreerd.

Ik ben een jongen van 22 jaar en ben welgetelt 1 keer naar de tandarts geweest een jaar of 15 geleden.
Een hoop kiezen zijn helemaal verrot en 2 zijn er zelfs helemaal verdwenen.
Er zit gewoon weer tandvlees.

Het ergste is gewoon dat er 1 voortand zwart geworden is waardoor ik niet normaal meer kan lachen.Iets wat moeilijk hoor.
Anyway,de reden waarom ik nu weer dolgraag naar een tandarts wil is dat mijn vriendin zwanger is(14 weken:),en ik een hoop leuke dingen met mn kindje wil gaan doen etc.

Ik wil absoluut niet dat mn zoon of dochter zich gaat schamen voor zn pa.

Ik heb vanmiddag voor het eerst een mailtje gestuurd naar kerkrade want iedereen is hier razend enthousiast over.Morgen zal ik ze dus bellen voor het eerste gesprek.

Zonder alle positieve reacties had het waarschijnlijk nog een behoorlijk lange tijd geduurd voordat ik weer contact met een tandarts opnam,maar dankzij jullie ben ik erop gebrand nu eindelijk gewoon tegaan.

Bedank iedereen,en ik laat jullie weten als ik geweest ben.

Angelo
Ank

goed van je dat je de eerste stap durft te zetten. dat is meestal de moeilijkste, maar je zult merken dat het hele vriendelijke mensen zijn in kerkrade. en dat begint met de telefoniste/receptioniste. veel succes met bellen.
di, 10/21/2003 - 08:30 Permalink
ArrowGirl

Hey Angelo,

Ik had hetzelfde "probleempje" als jij,behoorlijk slechte tanden. Alleen was het bij mij zo dat m'n zoon er al was. Al die tijd dus angstvallig m'n mond dicht moeten houden als er foto's van me werden gemaakt met m'n zoon.
En toen ik eenmaal op deze site terecht kwam en al die positieve verhalen over Kerkrade had gelezen was het voor mij heel snel duidelijk... daar wilde ik ook naartoe.
Inmiddels de behandeling achter de rug en ik ben echt superblij dat ik het heb gedaan.
Veel suc6 & we horen het wel als je geweest bent!

Groetjes Natascha :grin:
di, 10/21/2003 - 10:49 Permalink