Bang voor de tandarts , erg last van kies

Author:
Daanrh
Posted:
ma, 06/20/2016 - 23:08
Ik hoop dat iemand mij hier kan helpen.
Ik heb al enige tijd last van enorme kiespijn , er zit een enorm gat in en ik slik al ruim een half jaar non stop pijnstillers (heel slecht ik weet het!).
Ik ben verschrikkelijk bang voor de tandarts en absoluut niet zonder geldige reden!!
Ik ben altijd al bang geweest maar een jaar of 7 geleden heeft mijn (angst)tandarts zonder enige waarschuwing een kies getrokken waarvan de bovenkant losliet van de wortels en laat ik de rest van de horror besparen.
Ik heb hier echt een trauma aan overgehouden en ben sindsdien nooit meer naar een tandarts geweest.
Nu wil ik enorm graag van de pijn af en erger voorkomen , maar ik weet van mijzelf dat ik hoe dan ook onder geen enkele voorwaarde naar de tandarts ga !!!
Ik wil erg graag doorverwezen worden naar het ziekenhuis om de kies alsnog te laten behandelen onder narcose.
Kan iemand mij vertellen hoe dit in z'n werk gaat?
De pijn is niet meer te verdragen en geen enkele pijnstiller werkt meer , mijn dagelijks leven lijd hier enorm onder !!!
Grappa

Voor verwijzen naar de kaakchirurg zul je naar je tandarts moeten. Onder narcose kan men je kies trekken andere behandelingen gebeuren bij de kaakchirurg niet. Voor een narcose moet een medische indicatie bestaan, de kaakchirurg moet toestemming vragen aan de zorgverzekeraar. In jouw geval denk ik dat dit niet gaat lukken. Je kunt beter op zoek gaan naar een tandarts, misschien via familie of vrienden en daar eens mee gaan praten over je angst, je probleem en je wens. Je tandarts kan je meer vertellen over allerlei behandelmogelijkheden
di, 06/21/2016 - 17:54 Permalink