ATLAS & AAPT? wie is hier bekend mee? (Amsterdam)

Author:
brenda2303
Posted:
wo, 02/01/2006 - 10:22
Hi,

ook ik heb hetzelfde probleem, ik was nooit bang voor de tandarts, vond het altijd wel spannend.

als ik dan een afspraak had en ik wist dat er geboord moest worden, ging ik dagen van te voren oefenen met mn nagel in mn wang prikken hahhaha....

maar ik had altijd problemen, dwz altijd gaatjes, terwijl ik nooit zo'n snoeper was, maar mijn tanden waren nooit zo sterk geweest...ach ja....

ongeveer 9 jaar terug moest ik naar de kaakchirurg voor mijn verstandskiezen (2) die eruit moesten, dat was dus echt horror!

kwam binnen in die wachtkamer, nummertje 1002! de kamer zat helemaal vol, en 1 voor 1 werden de mensen naar binnen en naar buiten gebonsjoerd.... ik moest naar binnen, op de stoel liggen en tjakkkaaaa die giga grote verdovingen erin gejets, in mn wang, in mn kaak en tussen mn tanden!!!

ik dacht dat ik dood ging (althans een beetje) zonder enige uitleg niets nada noppes, daarna moest ik weer in de wachtkamer, daar zitten trillen..

Volgende!

toen begon het feest, lekker trekken en kijk hier is je kies!!! effe naaien en klaar is kees! mocht zelfs mn kies meenemen (wat aardig)

thuis bijgekomen (zelfs mn moeder had zoiets van huh?) had ik gelukkig geen dikke wang en ik had ibuprofen 600 mg.. heerlijk spulletje hahaha..

later kwam ik erachter dat hij mn hele wang had dichtgenaaid! fijn erg fijn!

maar goed daarna moest ik dus wederom terug, aaaaarrrgggghhhhh en dus weer hetzelfde geneuzel...

ben daarna nog 1 keer naar de tandarts geweest en lag met giga knikkende knieen in die stoel!

echt nooit meer never nooit meer!!! dacht ik en dus ben ik niet meer teruggegaan... stom ik weet het...mn tandarts kon er ook niets aan doen dat ik hij mij aan zo'n slager heeft overgelaten, maar hij zei er zelf ook niets van, het enige wat ik kon doen is een klacht indienen tegen die slager..

goh heb ik wat aan...

Maar goed nu heb ik dus 2 afgebroken kiezen waar ik geen last van heb, en een gaatje in 1 van mn andere kiezen, die vorige week behoorlijk pijn deed! heb er zo slecht van geslapen..

nu voel ik niets meer, maar misschien dat de bom nog gaat barsten, als ik het zo heb meegemaakt met mn broertje vorig jaar,die had kiespijn en vervolgens de volgende dag een knots van een wang met een exitwound waar een pen in kon (sorry wil niemand bang maken)..

hij mocht dus fijn naar het ziekenhuis, waar ze hem dus zonder verdoving hebben geholpen, help!!!! mijn god, ik had iedereen in elkaar gemept, gelukkig was er een oplettende dokter die dus in de gaten had waarom mijn broertje zo aan het tegenstribbelen was...

maar goed, aangezien ik verhuist ben en mijn tandarts ongeveer 3 kwartier rijden van mij vandaan ligt, was ik dus op zoek naar een angsttandarts bij mij in de buurt, niet dus!!!

nu ben ik dus de ATLAS & AAPT gebeld omdat die dus adverteren met narcosebehandelingen.

Ik gebeld: nee sorry doen we alleen maar met kunstgebitten hahahha, ben ik nog iets te jong voor.....

Wie heeft er ervaring met beiden? aangezien ATLAS voor een eerste consult 95 euro berekend (incl. foto)...

graag hoor ik dit van jullie