'Angsttandarts' Nijmegen ?

Author:
Annelize
Posted:
ma, 04/04/2005 - 15:06
Hoi,

ik ben op zoek naar een tandarts die gespecialiseerd is in omgaan met mensen voor angst voor behandelingen in Nijmegen.

<a href="https://www.tandarts.nl/tandarts-nijmegen?specializations[0]=11&amp;radius=10">Vind hier een angst tandarts Nijmegen</a>
Moon

Via de functie zoek ewen tandarts aan de linkerkant van het scherm kan je een tandarts zoeken in je omgeving. Hierop kan je zelf voorkeuren aanklikken als bv. angstige patienten.
(ik heb even in Nijmegen voor je gespiekt en er is een tandarts die patienten aanneemt in nijmegen met als specialisme angstige patienten. Er staat wel bij onder voorwaarden, en welke voorwaarden dat zijn weet ik niet, zou je even de betreffende tandarts moeten bellen)

succes met je zoektocht
ma, 04/04/2005 - 16:06 Permalink
minique

In dit deel van het forum (angst) staat verder ook 'sticky' (dus bovenaan) een lijst met instellingen die angstige patiënten behandelen. Maar deze lijst is wel al wat ouder, dus misschien niet meer helemaal up-to-date, maar daar kan je voor bellen.

:smt006 Monique
ma, 04/04/2005 - 16:51 Permalink
katapult

Hallo,

ik weet niet of 't nog nodig is, maar ..... ik ben zelf bij het CBT (Centrum Bijzondere Tandheelkunde) in het Radboudziekenhuis in Nijmegen geweest. Dat is me wel goed bevallen toendertijd.
Ik heb er ook een stukje begeleiding gehad bij het teruggaan naar m'n eigen tandarts. B.v. heb ik geleerd hoe ik wat meer controle gevoel kan voelen. En wat heel fijn was, was dat ik gewoon m'n verhaal kon doen en dat er tijd was om te luisteren, te praten, etc.

Je hebt er wel een verwijzing van je huisarts of tandarts voor nodig.
Je kan ook gewoon proberen om ze te bellen. Wie weet.

In elk geval: veel succes ermee!
wo, 06/01/2005 - 00:04 Permalink