Angsttandarts gezocht in Antwerpen (of directe omgeving)

Author:
globetrotter
Posted:
vr, 03/28/2008 - 10:00
Hallo,

Omdat ik echt ontzettende angst voor de tandarts heb en toch wel heel veel aan mijn gebit moet laten doen (8jr niet meer geweest :oops: ) ben ik op zoek naar een soort van angsttandarts in Antwerpen.

Zou iemand mij misschien verder kunnen helpen aan een adres van een tandarts in de stad Antwerpen (of in de directe omgeving hiervan) die goed met angstige patiënten kan omgaan? Het hoeft echt geen speciale angsttandarts te zijn want ik betwijfel of die wel bestaan in België. Gewoon iemand, bij voorkeur een vrouwelijke tandarts waarmee je erg goede ervaring hebt kan ook.

Bij voorbaat dank,

een erg angstig patiëntje :)
poesiemauw

Ik kan je Sofie Deburggrave aanraden op de Fruithoflaan te Berchem, een hele vriendelijke vrouwelijke tandartse. Ze kan heel goed met angstige patiënten om. Als het iets verder mag zijn: Karine Siegers in Boechout, ook aan te raden maar lange wachttijden (2 maanden).
In Brasschaat zit tenslotte Nicolas Demoor, een jonge tandarts in een hypermoderne praktijk waar je op voorhand een hele vragenlijst moet invullen waarop je oa moet aangeven op een schaal van 0-10 hoe angstig je wel bent. Daar wordt vervolgens rekening mee gehouden.
vr, 03/28/2008 - 11:07 Permalink