angsttandarts in friesland,wie ooh wie wil mij alstjeblieft

Author:
livia03
Posted:
wo, 03/15/2006 - 12:16
hallo,

ik ben 26 jaar zit momenteel al 5 jaar bij een tandarts in Leeuwarden.
Ik heb meerder malen aangegeven dat ik zere bang ben voor de tandarts en soms nachten wakker lig hierdoor. Helaas doet hij er niet veel mee(extra verdovingen geven) het is goede tandarts maar zo nu en dan erg kort door de bocht ,gehaast en ruw.

Er zijn een aantal kleine ingrepen die moeten geberuen in mijn gebit(waarschijnlijk een door hem gezette vulling opnieuw, althans dat geeft hij aan,hij denkt dat er nog een naadje zit,ik ben 2 maanden geleden bij hem geweest en er is iets misgegaan.)tevens moet ik nog 2 kiezen vullen/misschien zelf trekken.

Ik ben gewoon erg bang en elke keer slaap ik 3 a 4 dagen niet en wordt heel paniekerig als ik binnen stap, helaas doen zij daar niet veel aan en klap ik bij binnekomst dicht en ervaar alle handelingen als zere naar en ben na de behandeling dagen overstuur.Ik heb er reeds met mijn huisarts en familie over gesproken
Weten jullie een tandarts in frieslad/leeuwarden die bekend is met angsitge patienten en nog wel nieuwe patienten aanneemt. Iemand die ev ook werkt met lachgas enz. Ik weet dat er een tandarts zit in beesterzwaag maar omdat ik uit leeuwarden kom mag ik daar geen patient worden. mijn postcode valt niet onder hen. maarja in leeuwarden zit volgens mij niks. wie ooh wie kan mij helpen.

bvd

MVG :(

<a href="https://www.tandarts.nl/tandarts-leeuwarden?radius=25&amp;specializations[0]=11">Vind hier een angst tandarts in Friesland</a>
femm

ik wilde inderdaad beetsterzwaag zeggen.. Ik mocht er vanuit heerenveen wel heen. In Leeuwarden weet ik helaas niets, sorry..

succes bij je zoektocht
wo, 03/15/2006 - 13:46 Permalink
livia03

is de wachttijd lang in beetsterzwaag. ik heb zojuist met hen gesproken maar ben vergeten dit ana hen te vragen.

hoe zijn jou ervaringen met hen?
wo, 03/15/2006 - 13:55 Permalink
femm

ik kon TOEN en dat is een paar maanden terug.. met een paar week terecht. mijn ervaring is wel goed.. Ik had nog nooit een tandarts gehad die luisterde naar mij dus het was al heel wat.. Nou had ik wonder boven wonder voor het eerst sinds lange tijd niets dus weet ik niet hoe het gaat met andere behandelingen
do, 03/16/2006 - 07:09 Permalink
dj

Er zat een CBT in Leeuwarden, zie de sticky "Instellingen voor angstbehandelingen" in dit forumdeel. Daar heb je wel een verwijzing van huis- of tandarts voor nodig.

Opmerkelijk dat de mogelijkheid van een CBT niet naar voren wordt gebracht als je zowel met de huis- als met tandarts dit onderwerp hebt besproken. Je mag ze er gerust op wijzen dat dat nou niet optimale informatie door beiden is. Zal ik weer eens een conceptbrief maken?
do, 03/16/2006 - 07:45 Permalink