angst voor kaakchirurg

Author:
vuurenaa
Posted:
di, 11/17/2009 - 19:32
Hallo,

Ik hoop dat deze topic mag hier.
2 jaar geleden brak mijn verstandkies af en op dit moment is er weinig van over.
Mijn tandarts heeft al die tijd mij geadviseerd om hem eruit te laten trekken.
Ik heb ook nu een verwijsbrief, maar.............
Ik ben absoluut niet bang voor de tandarts, maar de kaakchirurg brrrrrrrrr (nare ervaringen achter de rug)
Daarom heb ik 2 vragen, hoe kan het zijn dat ik na 2 jaar nog geen last heb ? (op af en toe wat kloppen na )
En er word altijd gesproken over een angsttandarts maar is er ook een angst kaakchirurg ?

Alsvast bedankt

Groet :smt001
bangekip

Ik weet niet waar je woont, maar ik heb een super ervaring met een kaakchirurg in het midden van het land. Gewoon een reguliere kaakchirurg in het ziekenhuis, maar die man mag zich echt angstkaakchirurg noemen hoor! Hij was echt een topper!!! Bij hem weet ik zeker dat ook jij niet bang bent! (en echt ik ben een meeeeeeega angsthaas). :smt009
Stuur me ff een privébericht als je zijn naam wilt.
di, 11/17/2009 - 20:42 Permalink
Brownie

Ik herken je verhaal. Ik ben zelf ook een angsthaas. Kan het tot nu toe gelukkig wel opbrengen om regelmatig naar de tandarts te gaan. Heb ook een echt probleem gebit helaas.

Gaatjes vullen, zenuwbehandelingen, kronen, alles heb ik al gehad en ondanks mijn grote angst heb ik dit altijd wel braaf ondergaan bij de tandarts.

2 jaar geleden kreeg ik ook het advies om mijn verstandskiezen te laten verwijderen. Onder moest gesneden worden en boven getrokken. Ik kon niet met het idee omgaan dat dit bij de kaakchirurg zou gebeuren. Kon wel janken. Dit was namelijk een van mijn grootste angsten. Ik ben vooral bang voor bloed....

Ik ben toen via internet bij de Amalia Kliniek in Kerkrade terechtgekomen. Dit was voor mij niet naast de deur, maar ik had het ervoor over. Hier kun je onder narcose behandelingen laten uitvoeren. Intake gesprek gehad en ik had er een goed gevoel bij. Ik kom binnen een paar weken al terecht. Deze mensen zijn ontzettend vriendelijk! Alles is tegelijk gedaan bij mij. Door de narcose geen centje pijn gehad. Daarna wel wat last gehad uiteraard en vooral met eten, maar het heeft mij zeker de helft stress gescheeld en als er ooit weer iets moet gebeuren dan ga ik er met liefde weer naartoe. Alles werd overigen vergoed door de verzekering, alleen de narcose moest ik zelf betalen, was iets van 150 euro.

Ik hoop dat je hier wat aan hebt, kijk eens op de website. Ik kan het iedereen aanraden.

Groetjes,
Laura
za, 12/05/2009 - 21:22 Permalink