Angst voor de Tandarts / tandarts vakantie

Author:
Thalita
Posted:
wo, 01/28/2009 - 12:25
Ook ik heb gigantische angst voor de tandarts. Ik loop met een afgebroken kies, scheef groeiende verstandskiezen, een afgebroken vulling en een gigantsiche pijn in mijn mond. In totaal ben ik nu al 10 jaar niet meer bij de tandarts geweest.
Ik leef momenteel op ibuprefen :oops: Mijn oude tandarts ging zijn praktijk inkrimpen wegens persoonlijke omstandigheden, en wij kregen er een :smt013 tandarts voor terug. Nooit bang geweest voor de tandarts, tot ik 2x bij deze meneer op de stoel had gezeten. Nu wil ik een tandarts vakantie naar turkije boeken. Hier krijg ik dan algehele verdoving, en wordt ik in een week tijd helemaal opgeplapt. Nu wordt mij dit door iedereen afgeraden. Hoe denken jullie hierover? In Lelystad en omgeving is er geen tandarts die nog patienten aanneemt, behalve die :smt013 ! Al krijg ik er 5 miljoen op toe ga ik nog niet bij die man in de stoel zitten.
remcoh

Volgens mij is er maar 1 legitieme reden om te kiezen voor een tandarts vakantie: het kostenplaatje.

Het alles in 1x onder narcose laten behandelen kan ook in nederland, oa. in kerkrade. zie dit forum voor meer info.

Probleem bij het laten behandelen in Turkije is dat je nog steeds geen structurele oplossing hebt vwb je gebitsverzorging. ik ga er tenminste vanuit dat je na het oplappen alles wel wilt bijhouden?
wo, 01/28/2009 - 17:12 Permalink