Anderen hebben de eerste stap gezet

Author:
Noortje
Posted:
di, 11/20/2012 - 20:38
Ik ben al 12 jaar op dit forum omdat ik niet naar de tandarts durf vanwege een ernstig fobie.

Ik heb nu misschien een oplossing gevonden met een psycholoog die samenwerkt met een tandarts. Mijn vader gaat morgen met haar praten of ze mij kan helpen.

Ik krijg het al weer warm van het idee dat ik binnenkort moet maar het kan ook zo niet langer. Het houdt mij al jaren in de greep die angst en mijn gebit is er zeer slecht aan toe. Ik hoop zo dat er nog wat aan te doen valt. Ik slaap nu slecht, heb pijn en kan nauwelijks functioneren. Bovendien is er de schaamte en nooit meer vrijuit te durven lachen.

Ik weet nu al zeker dat ik naar de kaakchirurg moet en daar zijn mijn angsten juist door ontstaan. Ik krijg dus echt nog een zware tijd.
Ben nu al uitgeput ervan maar moet de stap gaan zetten voor mijn eigen gezondheid.

Ik hoop op een beetje steun op dit forum!
Noortje

De afspraak met de psycholoog is verzet naar vrijdag. Ik heb dit weekend echter zulke kiespijn ben bang dat ik een ontsteking heb dat ik hoop dat ik volgende week haal.

Het gebruik van de roze pilletjes neemt toe en slaap slecht en raak uitgeput door stress, emoties en pijn.

Ik weet even niet meer wat ik moet en vraag me ook af of de tandarts überhaupt iets kan doen bij een ontsteking. Hoor allemaal zulke verhalen over niet kunnen verdoven ed.
zo, 11/25/2012 - 09:06 Permalink
Monica1964

Ik was ook bang maar na veel omzwervingen ben ik geholpen door een toffe tanddarts en geloof me ik heb er aardig wat versleten bij deze zit ik inmiddels al tien jaar ook voor jouw is er hoop want er is niets zo erg als kiespijn.
Ik kwam ook eerst bij de kaakchiruchg terecht daarna bij deze tandarts nooit geen spijt van gehad
toi toi toi
ma, 11/26/2012 - 20:06 Permalink