Altijd maar pijn

Author:
jill_25
Posted:
di, 09/18/2007 - 20:31
ik ben vanmiddag bij de tandarts geweest om 12:15 en heb daar een tand laten behandelen met speciaal spul voor een tandhals die wat bloot lag.
alleen nu heb ik gigantisch last van die kies en de tanden eromheen!
k kan geen koude lucht en geen drinken er op hebben want dan ga ik door de grond. is dit normaal na zo`n behandeling?
k heb de hele dag practisch niet gedronken en ook geen eten gehad, en zie nou erg tegen de nacht op :(
k moest maar pijnstillers nemen.

nou, de pijn neemt niet af en ik slik maar ibrufen.
de tandarts heeft gezegd (toen we belde vanmiddag) dat ik tandheelkundig niks mankeer en dat ik maar naar de huisarts moet om me door te laten verwijzen naar een kaakchirurch omdat hun niet kunnen vinden waar de pijn vandaan komt.
ik ben ook nog eens epilepsie patient en door de spanning heb ik de ene aanval na de ander. volgens hun kan ik niks met mn zenuw hebben omdat mn vullingen heel klein zijn en dus niet op de zenuw drukken.

hebben jullie adviezen?
ik kan zo echt niet verder.
k heb steeds zenuwscheuten door mn kies en hoektand.
of weten jullie een goed middel tegen kies/tandpijn?
en naast deze pijn loop ik al jaren met pijn, maar niemand kan me helpen en dan krijg ik als antwoord dat ik maar mee moet leren leven! :(
k ga toch niet voor mn lol naar de tandarts?
volgens hun komt het door het klemmen. kun je daar veel kies/tandpijn door krijgen dan? het gevoel of heb je gaatjes en je krijfgt er zoetigheid in, of zilverpapier op je vulling krijgt.

k hoop niet dat jullie me een zeikerd vinden. t is een serieus probleem namelijk, en blijkbaar niet te behandelen als ik mn tandarts moet geloven. k heb echt zoiets van "trek mn kiezen er maar uit, dat is beter dan altijd pijn"...zover ben ik dus al! :smt010
k hoop snel reacties van jullie te krijgen.

groetjes jill
pet

hoi jill

Ik had ook veel last van mijn linker bovenkaak foto's gemaakt en stuurde me ook door naar de kaakchirurg weer foto's gemaakt en er was niks mis met mijn tanden wel zei de kaakchirurg dat ik veel gespannen was en dat daar de pijn klachten vandaan kwamen dus inderdaad verkeerd klemmen en bewegen en stijf houden en daar ben ik op gaan letten en inderdaad
de pijn is er nu af en toe als ik gespannen ben dus het kan bij jou ook zo zijn of ben je nooit gespannen?

Het is misschien wel verstandig om toch even naar de kaakchirurg te gaan dan weet je het zeker.

ik moet vandaag weer op controle en voel me nu ook gespannen en dan voel ik het ook weer.
ik ben namelijk ontzettend angstig voor de tandarts.
wo, 09/19/2007 - 07:38 Permalink
jill_25

Ja ik ben vaak gespannen.
Ik ben borderline patient en heb epilepsie.
door de epilepsie aanvallen heeft mijn gebid ook veel te voorduren (ook al heb ik niet wekelijks een zware aanval, maar wel veel absances)
en door de Borderline heb ik heel veel spanning (psychisch).
ik heb ook iets gelezen over de bruxstop, lijkt me wel ideaal, die geeft een electrisch stootje af als je klemt waardoor je na een tijdje helemaal van het klemmen af kan komen, alleen weet ik dus niet of dat ding ook gebruikt mag worden met epilepsie omdat er een stroomstootje naar de hersenen word afgegeven...ik moet 28 sept. naar de kaakchirurch..ben benieuwd! :cry: ...ben nu al bang!
enne, heb vannacht van 02:30 tot 05:00 beneden gezeten omdat ik niet kon slapen door de kies/tandpijn. t is vandaag iets rustiger, maar tegen de avond word het steeds erger. echt vervelend.
k ben net 2 wkn geleden bevallen van een zoon en denk dat mn gebid het door de zwangerschap ook zwaar te voorduren heeft gehad.

liefs, Jill
wo, 09/19/2007 - 14:07 Permalink
pet

Hallo

Het kan wel dat tijdens de zwangerschap vroeger zeiden ze elk kind een tand maar dat hoeft
niet of het waar is weet ik niet.

als ik gespannen ben dan heb ik ook elke keer last van die tand en dat is zo stom dat dat daar zich op uit.

Maar naar de kaakchirurg gaan is op zich wel spannend maar valt reuze mee ze hebben meer apparatuur en zo maar kunnen ook meer ik ben ook een keer geweest voor die tandpijn waar de tandarts niks kon vinden was dus die angst pijn en een keer een kies uit laten halen viel allemaal reuze mee maak je niet druk je bent daar in goede handen echt waar.


groetjes :smt006
vr, 09/21/2007 - 17:56 Permalink