2 berichten / 0 nieuw
Al 15 jaar niet geweest!
bangbang
Offline
Laatst gezien: 5 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 10/31/2002 - 01:00
door bangbang do, 10/31/2002 - 14:11
#1

Ik ben al meer dan 15 niet naar de tandarts geweest. Het komt omdat ik er gewoon heel bang voor ben, en er tot nu toe altijd aan heb weten te ontsnappen..

Ik weet dat dit heel erg dom is, en problemen geeft. Meer dan 1 jaar geleden is er bij mij uit een kies een gedeelte van een vulling uitgevallen, en daar zit nu dus een gat. Ik heb er nooit pijn aan, maar besef maar al te goed dat dit elk moment kan komen.. Het enige waar ik al wel een tijdje last van heb is duizeligheid en een moe gevoel.. Zou dit hier mee te maken kunnen hebben, heeft iemand hier ervaringen mee?

Moon
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 7 maanden geleden
Geregistreerd: 08/26/2002 - 02:00
door Moon do, 10/31/2002 - 19:15

Het duizelig en moe zijn herken ik wel. Het kan natuurlijk inderdaad zijn dat dat van je kiezen komt. Je lijf is aan het werk om steeds nieuwe ontstekingen weg te werken! Maar of dat werkelijk zo is... daar kan ik niet over oordelen!

Waar ik wel ervaring mee heb, is dat inderdaad je ooit last gaat krijgen van die kies. Je zegt zelf al dat je weet dat je er ooit last van krijgt.
Ik heb dit al vaker op dit forum geschreven, en schrijf het nu weer: Maar jij hebt nu nog een keuze om te gaan. Als jij straks pijn krijgt, dan heb je geen keuze meer! Dat je pijn krijgt is slechts aan kwestie van tijd. En hoe eerder je gaat, des te beter is je kies nog te redden (hoop ik vor je!) Alle bacteriën hebben nu vrij spel om je kies te beschadigen!
Sterkte!
Groetjes Monique