afspraak door tandarts verzet !!

Author:
Bange_Liesbeth
Posted:
wo, 04/19/2006 - 11:09
Ooooh, vanochtend ging de telefoon, "de narcose tandarts"ik wist het gelijk en ja hoor. De tandarts was er niet vandaag wegens persoonlijke omstandigheden. Of ik nu wel vrijdag kon, dan komt de tandarts (god zij dank) speciaal een dag extra.
Ik kon wel janken, :cry: de pijn is wel iets minder maar na een half jaar naar deze middag toegeleefd te hebben was het een enorme teleurstelling.
Niemand kan hier verder iets mee, dat begrijp ik maar ik moest even mijn hart luchten. Nou ja nog maar twee daagjes (en nachtjes piep)
minique

Als je zo lang hebt moeten wachten op de afspraak en toeleeft naar het moment dat je het achter de rug hebt, dan is het logisch dat je even moet spuien.

Heel veel sterkte hoor, met die 2 dagen en nachten (die zijn het ergste hè?) extra.

:smt006 Monique
wo, 04/19/2006 - 11:15 Permalink
lachebekje in spe

echt balen voor je.
ik was meteen hier aan het kijken hoe het met je ging.
ik snap dat het zwaar is nu, maar zoals iedereen al zegt het forum is er om je te steunen.
dus gooi het er uit.
heel veel sterkte en je kunt me altijd mailen.
:smt008
wo, 04/19/2006 - 18:14 Permalink
Bange_Liesbeth

Wat zijn jullie lief, een paar dikke :smt008 voor jullie, het gaat alweer. Alhoewel die rare rode vleken in mijn nek.. toch soms een beetje vreemd gedrag.. Nou ja nog 1 dag en twee nachten, niet zeuren gewoon door. Ik ben zoo blij met jullie.
Liefs Liesbeth
wo, 04/19/2006 - 21:09 Permalink
Bange_Liesbeth

Het is half zeven, nog een uur en ik zit in de auto naar Alphen brrr.
Ik ben al vanaf 5 uur wakker, heb voor het eerst de vleermuizen weer zien vliegen dus zo heeft alles zijn voordeel. De lente is voor mijn gevoel nu echt begonnen 8) . Maar ooooh wat ben ik nerveus. Zit dus maar weer van me af te schrijven. Ik dacht vanochtend ineens "Ik lijk wel gek, naar een narcose tandarts gaan zal ik het toch maar niet doen en flink zijn zoals zovelen hier en naar een gewone tandarts gaan"Maar nee, dat is weer mister angst die daar spreekt. Want ik ga natuurlijk toch niet naar een gewone tandarts. Dus ik spring onder de douche poets mijn tanden zes keer en ga straks. Oei denk aan mij en duim voor me dat ik niet toch maar leuk naar de Reeuwijkse plassen ga om te wandelen.
Nu wel een heel erg bange Liesbeth :cry:
vr, 04/21/2006 - 06:15 Permalink
Ieniemienie

Hey Liesbeth! Ik zal aan je denken hoor!! (ook al ben je nu al waarschijnlijk onderweg naar de TA)

En een narcose tandarts, of een gewone tandarts.... het is en blijft een tandarts waar je naartoe gaat, en daar gaat het om toch??

Heel veel succes in ieder geval!! :smt023
vr, 04/21/2006 - 07:33 Permalink
lachebekje in spe

liesbeth al ben je nu al weg we denken allemaal aan je en als het weer zo blijft kun je altijd na je intake nog even van de zon genieten.
dat heb je wel verdiend.
:smt008
vr, 04/21/2006 - 08:41 Permalink