adres angst tandarts ???

Author:
Bangerikje
Posted:
ma, 07/14/2003 - 23:16
Ik ben al een lange tijd op zoek naar een angst tandarts. Kan iemand mij helpen aan een adres het dichtst in de buurt van Rotterdam.Ik heb na 10 jaar niet naar een tandarts gaan, toch weer de moed gekregen om naar een tandarts te gaan, maar omdat die tandarts geen rekening met mijn angst hield, ben ik weer terug bij af en ben weer te bang om te gaan. Ik moet echt iemand hebben die wel rekening met mijn angst houd

Alvast bedankt voor degene die mij kan en wil helpen.
terry

hoi janny.heb die site gezien.
maar is dat wel de narcose die ze ook in kerkarde doen.volgens mij niet.
ik denk dat je daar beademd word.
in kerkarde is het eigelijk geen narcose,maar een roes.
en ik kan weing info vinden van rotterdam welke narcose het is.
en nog een vraag,zoals ik zie kan je op de eerste afspraak gelijk geholpen worden .is dat ook zo.
dat is niet in kerkarde,daar moet je eerst nog een tweede afspraak maken voor de behandeling.
di, 07/15/2003 - 00:41 Permalink
janny1970

Hoi,

Nee als alles goed gaat word je daar niet beademd alleen als het te lang duurt, ook krijg je daar geen plaatselijke verdoving bijgespoten, je hoeft er niet beademd te worden omdat je gewoon recht op blijft zitten en niet gaat liggen., je kunt het daar zo regelen dat alles in 1 dag gebeurt maar liever doen ze dit niet dit is alleen voor mensen die zeg maar een erg verot gebit hebben wat niet meer te redden is, maar is er twijfel over de staat van onderhoud dan willen ze je voor de behandeling zien, het liefst zien ze je 14 dagen voor de behandeling en dan moet je happen en foto's maken en later word het geen eruit gehaald wat overlegt was, gaat daar gewoon sneller.

groeten Janny

[ Dit Bericht is bewerkt door: janny1970 op 2003-07-17 19:45 ]
di, 07/15/2003 - 08:50 Permalink
D2

ik ben gelijk gaan kijken op de site van de tandarts in rotterdam!! Ik loop nou al ruim 3 jaar met een aantal afgebroken kiezen en vele gaten in mn mond omdat de enige tandarts die ik wel vertrouwde er ineens mee stopte ivm gezondheidsproblemen. Vorig jaar heb ik alle moed bijeen geraapt omdat ik tijdens een miskraam zo vreselijk op mn kiezen had liggen bijten dat ik echt verging van de pijn en bleek inderdaad een ontsteking te hebben. De kies moest eruit.... DRAMA!!!!! Het kreng zat zo vast dat hij met grof geweld de wortel heeft moeten afbreken en na 45 minuten wrikken en proberen kreeg meneer hem er eindelijk uit... mijn grootse nachtmerrie was dus werkelijkheid geworden. Tijdens het trekken brak de kies nl tot 2x toe af en schoot hij dus ook nog eens uit tegen een andere kies... het gevolg is dat ik dus nu nog met een afgebroken wortel in mn kaak zit die erggg pijnlijk is, ik ben alles bij elkaar 15 kg afgevallen omdat ik niet alles meer kan eten en mijn angst... laten we het daar maar niet over hebben. Ik had wel eens gehoord over angst tandartsen maar dat was volgens die tandarts maar onzin en het feit dat ik met medicatie in zijn stoel zat ( valium en propranolol voor mn hartkloppingen) deed hem weinig, ik moets me niet zo aanstellen...

Janny, ik kan je wel zoenen!!! SMAK!!! Ik ga gelijk contact opnemen met deze mensen, ik denk dat ik nu eindelijk iets kan doen aan mijn gebit, nog voor ik weer zwanger probeer te worden!!

10000000 x dank !!!!!!
di, 07/22/2003 - 12:00 Permalink
janny1970

Hoi D2,

Ten 1e bedankt voor je zoen(hahaha) maar verder geen dank ik hoop dat je er iets mee kunt, en dat je er snel heen kunt(vakantie tijd), ik wens je alvast veel succes toe.

Groetjes Janny
wo, 07/23/2003 - 11:45 Permalink
nonna01

hoi!
ik ken t....ik zit bij tandarts f. rietman en die heeft heel veel geduld!hij is gespecialiceerd voor angstpatienten,en zit in amsterdam op de bilderdijk straat,met tram 21 maar 15min!
succes!
ma, 08/04/2003 - 12:11 Permalink