2 tanden afgebroken

Author:
Custom87
Posted:
za, 10/16/2010 - 21:34
Hoi allemaal,

Ik ben 23 en zo'n 7 jaar niet naar de tandarts geweest. Puur angst en werdt niet door mijn ouders gestimuleerd. Zo'n 4 jaar geleden kreeg ik een totaal onverwachte klap in mijn gezicht in Duitsland. 3 dagen later was ik thuis en bij het eten van pinda's knapten ze beide af. Het gaat om de 2 kleine kiezen aan, voor mij, de rechter kant. Door mijn angst heb ik een aantal keren door de pijn heen gebeten in het begin en verder is het altijd wel goed gegaan.

Ik studeer en wil gewoon dat gat in mijn gebit opvullen, het is geen gezicht. En aangezien ik stage ga lopen in het buitenland wil ik dat alles in orde is. Het is eigenlijk te zot voor woorden dat ik het er zo laat op aan laat komen, maar goed zo heb ik nu eenmaal gehandeld. Dus mijn vraag is wat zijn hier de mogelijheden voor? Mijn gebit is verder oké. De 2 tanden zijn tot aan het tandvlees afgeknapt.

Dit heb ik zo'n 2 weken beslist, ik dacht van je moet maar is je verantwoordelijkheid nemen en niet de baby uit hangen. Dus ik heb gewacht totdat ik een aantal dingen van mijn studie afgerond had en wat meer tijd had. Je kunt het bijna raden, nu treden er complicaties op en neemt mijn angst weer de overhand. Mijn wang + tandvlees is nu gigantisch opgezet, het doet niet echt pijn maar je voelt het wel.

Nu vroeg ik mij af wat er aan de hand is? Zit er rommel om mijn wortel heen of iets dergelijks? Is het een karwei? Ik zoek naar beetje geruststelling ofzo. En mocht alles goed komen wat is de manier om dat gat op te vullen? Ik snap dat ik de tandarts gewoon moet bellen, maar zoals ik al zei; Angst..

Alvast bedankt! Groetjes!