17 maart geweest!

Author:
nana
Posted:
vr, 03/19/2004 - 20:01
Hallo,
Heb wat aan jullie forum gehad, gelukkig, heb vanalles gelezen en toch een stap genomen:niet naar kerkrade maar naar een gewone tandarts in de buurt.Mijn vriendin twijfelde maar gaat nu binnenkort ook een afspraak maken.
Dj zei dat het bij de ene beter klikt dan bij de ander en hij heeft gelijk gehad. Ik zag het niet zitten om erover te piekeren en hab wat diazepam de avond van te voren ingenomen. afspraak was toch redelijk vroeg.
Steun meegenomen (schoonmama) en veel gerookt.
Eenmaal daar bleek het een fijne tandarts te zijn, ja ze bestaan, en heeft voorzichtig gekeken, 3 fotos gemaakt en eentje van mijn abces, die na een half jaar daar gewoon hoort te zitten, naar mijn gevoel.
Hij heeft niet behandeld, stelde me gerust en was erg lief en nam me ook erg serieus!!Dat vond ik belangerijk.
Hij stuurt een lijst op met alle behandelingen en kosten en ik mag bepalen wanneer ik het mijn tijd vindt, er klaar voor ben en wat we per keer doen.Zo heb ik het gevoel dat ik wel wordt begrepen en dat er tijd en aandacht is voor de client! Heel wat anders dan mijn oude bijna gepensioneerde tandarts die direct begon met behandelen zonder mij in te lichten...
Oke de lijst is nog niet binnen maar vol goede moed hoop ik zo snel mogelijk een vervolgafspraak te maken, het is tijd voor renovatie.
Ze bestaan dus, de tandartsen die tijd voor je maken...
minique

Hoi Nana,

Wat heerlijk dat het zo goed is gegaan!!!

Het klopt hoor, het moet gewoon 'klikken' met een t.a. en als die klik er is, dan kun je meestal ook bij een 'gewone' t.a. terecht. Dan kan je bouwen aan een vertrouwensband en als die er komt, dan zal je angst minder worden.
Het is zooooo belangrijk dat je t.a. geduld heeft en begrijp toont. Ik heb zelf ook zo'n 'gouden' t.a. gevonden en het ziet ernaar uit jij ook!!!!!!! Ik zou bijna zeggen: gefeliciteerd!

Groetjes,
minique
vr, 03/19/2004 - 20:15 Permalink
bange annelies

Fijn dat jij wel een begripvolle tandarts hebt getroffen.
Ik dus niet helaas.
Ik moet maandag naar de kaakchirurg voor controle en ga tegen die man ook maar zeggen dat ik heel erg bang ben voor de tandarts, had ik toen niets over gezegd.
Misschien dat hij me verder kan helpen, want ik loop ik Rotterdam bij het Dijkzigt, en daar hebben ze dus ook bijzondere tandheelkunde waar ook een angsttandarts bij is.
za, 03/20/2004 - 23:37 Permalink