10 jaar geen tandarts....*bloos*

Author:
chell
Posted:
ma, 06/24/2002 - 10:11
Ik ben al 10 jaar niet naar een tandarts geweest, Ik kan mezelf er niet toe brengen te gaan. Nu is mijn kies afgebroken en heb geen idee wat ik moet doen. Naar een tandarts durf ik niet, maar ik weet dat ik binnen niet al te lange tijd verschrikkelijk veel pijn ga krijgen. Dus ik een aantal tandartsen gebeld die volgens internet angstige patienten behandelen, maar omdat ik dus niet verzekerd ben willen ze de behandeling niet aangaan. wat nu?

[ Dit Bericht is bewerkt door: chell op 2002-07-08 13:40 ]
de digitale tandarts

Ik begrijp niet waarom de verzekering een probleem hoeft te zijn. Het gaat erom dat de door de tandarts uitgevoerde verrichtingen betaald worden.

Waarschijnlijk vergoed je ziekenfondsverzekering na de eerste controle wel de standaard zaken als rontgenfoto's en extracties.

Uitgebreide behandelplannen zullen echter over het algemeen door mensen zelf betaald moeten worden, aanvullende verzekeringen vergoeden niet alles en de uitkering heeft ook een jaarlijks maximum.

Mocht je dus de sanering van je gebit zelf willen betalen en dat ook aangeeft aan de tandarts dan hoeft dit geen obstakel meer te zijn.

Met vriendelijke groet.



[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-06-26 23:34 ]
wo, 06/26/2002 - 23:29 Permalink