1 Verstandskies moet eruit !!!!!

Author:
anouskatje
Posted:
ma, 03/31/2003 - 11:04
HELP,
Ik ben bij de tandarts geweest omdat ik zo'n tandpijn had en hij zei dat mijn verstandskies al een beetje doorkwam en dat ie er niet tussen kan dus nu moet ie eruit gesneden worden bij de kaakchirurg!!Ik schijt nu al in mijn broek want ik durf absoluut niet te gaan en ik weet als ik niet ga dat het nog veel erger kan worden en ik heb er 3 jaar geleden al 2 uit laten snijden maar dat was boven en daar heb ik bijna geen last van gehad en nu hoor ik van iedereen dat beneden ook veel meer pijn doet want daar kan het vuil niet uit dus nu ben ik zo bang dat ik eigenlijk niet durf weet er iemand hoe lang die behandeling duurt en hoeveel spuiten ik krijg en of die zeer doen want toen ik bij de vorige kaakchirurg was die zei dat ik me niet aan moest stellen omdat het niks voorstelt en toen ze dat zei werd ik nog veel onzeker en wou ik heel hard wegrennen wie kan er mij raad en advies geven??
Angsthaasje

Ik heb hetzelfde probleem als jij. Ik heb vorige week te horen gekregen dat de verstandskies eruit moet die niet verder doorkomt en scheef groeit. Ik heb op de website van Kerkrade zitten lezen. Moet je ook eens doen. Ik heb gemaild en ze snijden daar ook verstandskiezen eruit. Uit het lezen van reacties over Kerkrade hier weet ik zeker dat ze daar goed met je angsten omgaan.
ma, 03/31/2003 - 15:58 Permalink
anouskatje

Nou, volgende week maandag gaat het gebeuren om 8.30 dus dat is vroeg , ik heb vanmiddag een ander ziekenhuis gebeld en die assistente was heel aardig en ik heb gewoon gezegt dat ik super bang was en ze zouden me ook nog gerust stellen als ik daar zou zijn en uitleggen wat er ging gebeuren en het duurde maar een kwartiertje en ik denk nu maar zo wat is nu een kwartiertje op een leven ik ga gewoon zullen jullie aan me denken???
ma, 03/31/2003 - 19:20 Permalink
anouskatje

Hai,
De kaakchirurg is verzet naar dinsdag 8 april om half 3 ik zal jullie laten weten hoe het is gegaan
GR Anouskatje
zo, 04/06/2003 - 20:22 Permalink