Regels: Overig

Author:
Lieneke
Posted:
wo, 08/11/2004 - 09:28
1 Het gebruik van geanimeerde (bewegende) plaatjes op het forum en in de ondertekening is ongewenst, tenzij hiermee hiermee een duidelijke uitleg wordt verkregen.

2 Het is in het verleden gebleken dat het voeren van de discussie rondom de toxiciteit van amalgaam tot ongewenste situaties op het forum leidt. Het (opnieuw) opstarten van deze discussie is daarom ongewenst. Deze onderwerpen zullen worden gesloten of verwijderd.

3 Gebruikers dienen zich aan instrukties van moderatoren te houden.

4 Bezwaar maken of vragen stellen over beslissingen van moderatoren hoort met een privebericht. Als er hierna een blijvend verschil van inzicht is kan de site-beheerder hierover worden benaderd. Een van beiden op de publieke delen van het forum doen is ongewenst.

5 Het plaatsen van meerdere berichten met geheel of grotendeels dezelfde technische vragen op meerdere forums is ongewenst.
Het kan wel zo zijn dat een vraag in delen uiteenvalt die in verschillende forums passen, een enkele keer is het dan goed om de vraag wel op twee plekken te stellen maar dan bijvoorbeeld een link naar het andere bericht te vermelden met het verzoek dáár te antwoorden.

6 Gebruik van het onderschrift op het forum bedoeld is tenzij dit van tevoren is besproken voor "wat zakelijker gebruik". Voorbeelden zijn dat iemand een bepaald voor het forum relevant beroep uitoefent of een bepaalde organisatie vertegenwoordigt.

7. Gelieve geen CAPS te gebruiken.