Pijn in mijn gebit

Author:
Bente1994
Posted:
zo, 12/11/2016 - 19:22
Goedenavond.

Paar maanden (mei/juni?) geleden was ik een gebakje aan het eten en toen kreeg ik in een keer een pijnscheut ik dacht dat er niks aan de hand was omdat het bij mij over het algemeen snel wegtrekt. Ik had de volgende dag nog pijn en daarom heb ik even op internet gekeken en ik kwam uit op tandvleesontsteking, hiermee heb ik gelijk mijn tandarts gebeld en kon na een paar dagen terecht (met die pijn kon ik gewoon leven.)

Ik was bij de tandarts en keek mijn gebit na wat bleek: ik had 2 gaatjes, links en rechts en aan de linkerkant was door dat gaatje mijn tandvlees gaan ontsteken. Als ik er met een ragertje tussen ging stonk het ook. Sindsdien raadde mijn tandarts ook aan om Sensodyne te gaan gebruiken omdat ik last had van gevoelig tandvlees (pijn met spoelen met koud water en warm) Mijn gaatjes zijn paar dagen erna keurig dicht gemaakt, maar ik heb altijd aan die linkerkant iets pijn gebouden (ik ben best wel bang voor spuiten en tandartsen daarom ben ik er nog niet weer naartoe geweest) maar sinds gisteren (zaterdag) is de pijn erger geworden toen ik koffie aan het drinken was, vorige week stonk het tandvlees ook weer maar deze week niet meer.

De pijn duurt een half uur ongeveer dan heb ik even helemaal geen pijn en dan komt het weer.Ik heb het idee dat het uitstraalt naar mijn andere kiesen en mijn linkerslaap. De pijn is niet te harden soms, ik heb net al ibruprofen genomen de pijn gaat niet weg, dus waarschijnlijk zal het geen kiespijn zijn. Ik ga morgen de tandarts bellen maar ik ben bang dat ik heel lang moet wachten voordat ik aan de beurt kan. Ook ben ik bang dat het misschien mijn verstandskies is die getrokken moet worden, maar aan de ene kant denk dat had de tandarts wel kunnen zien toen. De reden dat ik het hier plaats is om te vragen of jullie enig idee hebben zodat ik mij er op kan voor bereiden.