Late kaak- en oorpijn na trekken verstandskies

Author:
Alexander93
Posted:
vr, 08/25/2017 - 20:37
Hallo,

Exact 4 weken geleden is mijn verstandskies rechtsonder verwijderd. Dit is met veel geweld gedaan en ik heb momenteel nog een flinke wond die ik dagelijks moet spoelen om de etensresten eruit te halen. Ik heb tot 10 dagen na de ingreep nog pijnstillers moeten slikken om de pijn draaglijk te maken.

Daarna is de pijn geleidelijk afgenomen, wel had ik zo nu en dan nog wat zeurende pijn. Nu is het zo dat ik sinds 4 dagen terug flinke pijn aan de rechterkant heb gekregen en weer aan de pijnstillers moet. Voornamelijk stekende oorpijn, en daarnaast pijn in m'n kaak(gewricht), jukbeen/slaap. De pijn neemt niet af dus ben bang dat er iets verkeerd is. Denk zelf niet dat het ontsteking is maar eerder iets met m'n kaakgewricht. Wat denken jullie en wat moet ik doen?
vV

wellicht is met open houden en druk bij het verwijderen van de kies het kaakgewricht overbelast. Wellicht even orofaciaal fysio bezoeken om het weer tot rust te krijgen. In principe komt het ook vanzelf tot rust, vooral even ontzien dus oppassen met taai/hard voedsel en zaken als kauwgum en zo.
vr, 08/25/2017 - 22:14 Permalink