Wkb napijn en stank

Author:
Luud89
Posted:
vr, 04/27/2018 - 22:55
Met Pasen kon ik niet meer eten van de pijn (ik had al zo'n 6-8 weken tandpijn maar ik dacht dat het een zenuw die bloot lag en dat de pijn wel weg zou gaan door te poetsen met de groene Elmex. Helaas, toen kwam Pasen. Hevige pijn, dus de tandarts gebeld. Foto gemaakt en daar bleek een halve kies open te zijn. Deze is direct gevuld. Terug naar huis en ik heb van half 4 in de middag tot half 10 in de avond mogen genieten van de verdoving. Woensdag met spoed terug naar de tandarts... gigantische pijn...
Tsja daar kwam de onvermijdelijke wkb. Mijn kies stonk enorm maar de arts zei dat het normaal was (deze smaak en stank had ik al vaker, maar dat was dus de ontsteking). Naar huis en van half 12 tot 8 uur weer mogen genieten van de verdoving. Donderdag alweer tandpijn, maar hier op een ander topic stond dat napijn normaal was. Iboprufen 800mg 4x daags erin en zo proberen het weekend door te komen. Maandag toch maar gebeld want de pijn was ondragelijk. Dinsdag weer terug. 7 dagen antibiotica gekregen en naar huis.
Maandag de laatste pil gehad en dinsdag maar weer gebeld omdat de pijn niet te houden is. Donderdags lag ik weer in de stoel. Toen heeft de tandarts besloten om de tijdelijke vulling te verwijderen en mij weer met 5 dagen antibiotica naar huis te sturen.
Op maandag en dinsdag kwam er zwarte zooi mee tijdens het tandenpoetsen, maar daarna is de pijn weer toegenomen en nu stinkt mijn tand ook weer enorm.
Dinsdag moet ik weer terug...

Maar heeft iemand enig idee of dit normaal is. Ben bijna 4 weken onderweg en het enige wat het mij heeft opgeleverd is dat ik een ijsje kan eten zonder pijn. Voor de rest ben ik alleen maar slechter geworden qua pijn...