* Binnenkort is de site vernieuwd! Sneller, makkelijker en completer.
* Regel een afspraak via de groene button op deze site op de praktijkpagina van je tandarts.
nooit angst voor verdoving gehad maar nu wel wat te doen voor volgende bezoek | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
nooit angst voor verdoving gehad maar nu wel wat te doen voor volgende bezoek
pcml
Offline
Laatst gezien: 4 jaar 2 maanden geleden
Geregistreerd: 01/24/2009 - 13:58
door pcml vr, 08/19/2016 - 04:10
#1

Ik heb na het plaatsen van de implantaten met name last van mijn rechterneusgat. (twee middelste implantaten zitten onder beide neusgaten).  nadien moest ik voor de vervolgbehandeling verdoofd worden, hetgeen een marteling werd.

wat er aan vooraf ging:
na meer dan 50 jaar tandproblemen en sinds 2008 ook prothhese boven (en implantaten beneden) nu implantaten boven zonder problemen.

Echter, bij de eerste afspraak voor de opbouw moest er verdoofd worden en daar ging het mis. Hoe ontspannen ik ook begon aan de opbouwfase. De prikken deden extreme veel pijn en mijn hele lijf reageerde erop. ik kon niet meer stilliggen en ook mijn hart ging tekeer en mijn bloeddruk voelde ik omhoog schieten. er moest ook nog bijverdoofd worden omdat bij een implantaat teveel bot gegroeid was en dat moest worden weggehaald.
ik heb al die tijd met name aan die voortand zoveel pijn die net zo heftig is als je elleboog stoten.

Nu was een dopje van een andere implantaat er af en een college implantoloog uit Zeist heft deze er weer opgezet. Echter prikken ging niet en met veel geduld en pijn heeft hij met bevriezing voorverdoofd en toen prikjes gezet. Alles zeer pijnlijk en nu nog steeds napijn.
U snapt het al ik slap sinds twee weken slecht en na het zeer pijnlijke opzetten van het dopje op implantaat heb ik nu weer slapeloze nachten voor de behandeling over drie weken.
Ik weet prima hoe ik moet ontspannen (geef daar les in) en al sinds mijn jeugd krijg ik "paardenmiddelen" omdat medicatie anders niet werkt.

Vraag:
1. is het probleem in mijn neus het gevolg van een zenuw die geraakt is?

2. hoe kan een volgende behandeling pijnloos worden? Met welke middelen?

3. ik kan bij een tandarts of mensen die daar werken nog maar met zeer veel concentratie me genuanceerd uitten. Als ze me pijn doen weet ik niet of ik me nog langer kan beheersen of dat ik ze fysiek ga aanvallen. ZOVEEL vraagt het van me...