Wie kan mij helpen?

Author:
Poppedopje
Posted:
wo, 07/18/2007 - 19:18
Weet iemand een goede, vriendelijke tandarts in Enschede?
Ben nu bij een tandarts die zo goed als niet communiceert en er zijn een aantal dingen voorgevallen waardoor ik geen vertrouwen meer in hem heb.

Het hoeft niet echt een angst-tandarts te zijn. Ik weet dat TandCenter nog patienten aanneemt. Iemand hier ervaring mee?

Laat het me maar weten via een pm!

Alvast bedankt!

Groetjes
Roxanne

Hoi hoi,

Misschien niet helemaal het antwoord wat je wilt horen, maar wat je ook kan doen is vragen naar een kennismakings gesprek bij een tandarts bij jou in de buurt. Zo kan je kennis maken met een tandarts, en meteen je angsten, vragen en verwachtingen voorleggen.

Vriendelijke groetjes en succes,

Roxanne! :smt006
ma, 10/01/2007 - 13:36 Permalink
Renate~B

Ik ben voor het eerst in 4 jaar tijd toevallig gister bij een tandarts in Enschede geweest.
hele lieve rustige mensen die je angst ECHT onderkennen.
Tandarts touw in enschede kan je wel op googlen.. ze nemen nog patienten aan!
vr, 11/09/2007 - 20:16 Permalink
MariekeHHH

Hoi!

Ik ontdek net dat TandCenter failliet is! Ik vertrouwde die tandarts al voor geen meter toen ik daar was. Hij had net gerookt en ademde die vieze lucht in mijn gezicht, stelde zich niet voor en kon alleen maar Duits. Ook nam hij mijn klacht niet serieus. Nu wilde ik bellen om me over te laten schrijven, zijn ze nergens mee op te bereiken! Echt belachelijk. Heb Tandartsenpraktijk De Bont in Enschede gebeld en daar kon ik gelukkig morgen al terecht. Ze gaan nieuwe foto's maken enzo, want die zijn dus ook allemaal weg! Echt stom dat je dan helemaal niks hoord als iemand failliet is!

Groetjes Marieke.
wo, 11/28/2007 - 10:32 Permalink