Vriendelijke begripvolle tandarts gezocht in Amsterdam

Author:
rhea
Posted:
do, 09/30/2010 - 12:56
Ben op zoek naar een beslist aardige en begripvolle tandarts in Amsterdam. Durf na verhuizing al ca. 2 jaar niet meer te gaan en heb ernstig verkleurde voortanden na een val in mijn jeugd. Wie kan mij iemand aanbevelen, ben heel dankbaar voor een goed advies !
KikiAmsterdam

Hi,

Heb me recent voor het eerst in lange tijd aangemeld bij een tandartspraktijk na jaren van angst en schaamte. Uiteindelijk gekozen voor *verwijderd; check de regels* omdat ik gelezen had dat deze praktijk gespecialiseerd is in behandelingen voor angstpatienten en nieuwe patienten aanneemt. De eerste afspraak viel enorm mee - iedereen was reuze vriendelijk, alles werd uitgelegd, ik werd op mijn gemak gesteld en er werd geluisterd naar mijn verhaal en antwoord gegeven op alle vragen die ik had.
Moet binnenkort een wortelkanaal behandeling ondergaan, waar ik op zich niet om sta te springen, maar heb er wel een redelijk goed gevoel bij om het daar uit te laten voeren. En dit na 20+ jaar uitstel en angstvallig het onderwerp "tandarts" mijden...
zo, 10/31/2010 - 14:46 Permalink
SAMRA

heel hartelijk dank voor het antwoord aan rhea , helaas is de naam van de praktijk verwijderd. kun je misschien een adres noemen, zodat ik het zelf kan vinden ? of anders een email-adres waar ik je kan bereiken ? zou er zeer mee geholpen zijn ! Overigens heel moedig om zelf te gaan, de eerste stap is waarschijnlijk het moeilijkst !
:-?

Mijn tandarts *verwijderd door beheer; lees de regels* is een geweldige zeer kundige en vriendelijke tandarts die nooit het vel over je neus zal halen je altijd van tevoren de mogelijkheden met je bespreekt met de daarbij passende/behorende prijs zij is een jaar of 35 dochter van een tandarts heel erg idialistisch natuurlijk wil ze geld verdienen maar zij houdt erg van haar vak en levert perfect werk daarbij is zij een geweldig sociaal en geduldig mens.
*de gegevens kunt u via de pb doorgeven...!*
ma, 11/15/2010 - 15:24 Permalink