Ten einde raad welke tandarts of mondhygenist kan me helpen

Author:
Franlicious
Posted:
di, 09/25/2012 - 23:29
Hallo allemaal ik wil bijna met mijn noodkreet dit onderwerp overal plaatsen want ik ben echt ten einde raad. :oops:
Ik heb al een paar maanden lang (bijna een jaar) last van pockets en heb hiervoor ook al 2 behandelingen gehad
Ik weet nu dat het echte werk nog moet beginnen en deze behandeling kan zo,n 1200 euro kosten. Nu is het geval zo erg bij mij dat ik al weken vreselijke pijn in m,n mond heb en alleen maar bloed uit mijn mond komt. Mijn mondgeur is verschrikkelijk en soms ruik ik mijn eigen adem. Wanneer je mij ziet schrik je want mijn tanden zijn PERFECT en recht en zoals het denk ik hoort, maar mijn binnenkant staat op instorten. :smt009
Ik poets goed :smt001 en doe wat ik moet doen maar het bloeden blijft en ik heb al 2 kiezen moeten laten trekken hierdoor en ik ben zooo bang dat dit erger word. :roll:

Ja nu zegt men uiteraard .... ga naar de Mondhygienist dan. Daar liep ik al tot ik kreeg te horen dat ik al 300 euro boven mijn verzkering zat (inmiddels bijna betaald) maar dat hield in dat ik volgend jaar pas weer terug kan komen mbt dekking van AGIS (AV plus heb ik)

Hoe kan ik in godsnaam nog zo langer doorgaan.
Ik heb vorig jaar in 1 jaar tijd 6 operaties gehad aan verschillende dingen. Ik ben dit jaar geconstateerd voor een opname in een longrevalidatie want ook al ben ik gestopt met roken mijn longen zijn een ramp momenteel
Ik doe alles maar dan ook alles om gezond te blijven maar de ellende houd niet op

Ik zoek daarom hulp en ook al moet ik in termijnen terug betalen maar dit houd ik niet vol tot vlg jaar.
Mijn tandarts wil me niet laten helpen door een paratotoloog die daar 1 x in de 4 maanden komt uit Duitsland omdat mijn dekking ophoud. Uiteraard kan ik geholpen worden maar dan moet ik 1200 euro zelf betalen en als alleenstaande moeder zou ik niet weten hoe.
Ik ben 45 en de dingen die ik nu meemaak zijn te erg voor woorden en de last die ik ondervind met mijn mond maakt me nog zieker dan ik eigenlijk al ben :smt010

Wie heeft er of tips voor deze bloedende problemen of wie weet er een tandarts in amsterdam of omstreken die me zou kunnen helpen tot ik mijn agis weer kan inschakelen.

hartelijk bedankt voor het lezen :P
Geinteresseerde12

Zo dat is flink balen zeg. Heb je dat al besproken met je eigen tandarts of mondhygiëniste? Misschien dat ze wel bereid zijn om je te helpen en dat er een betalingsregeling getroffen kan worden.

Hoe diep zijn jouw pockets nu en hoe was dat vroeger?

En welke behandelingen heb je al gehad?

Ik ben nu net begonnen met de behandeling namelijk.
di, 10/16/2012 - 20:01 Permalink