Tandarts (met prothetische kennis) gezocht omg Amersfoort Zwolle

Author:
Cojo
Posted:
ma, 07/24/2017 - 11:05
Ik heb al tijden geen tandarts. Mijn laatste ervaring enige jaren geleden was erg nadelig. Geen behandelplan opgesteld ondanks mijn vragen maar wel telkens afspraken en dan werd er weer wat getrokken. Ik ben hier toen mee gestopt. Ik heb behoefte aan goede uitleg.. heb inmiddels gespaard om een gebitsrenovatie te bekostigen maar het lukt me maar niet om een behulpzame tandarts te vinden. Na inschrijving hoor ik niks meer. Of krijg ineens de mededeling dat dat de praktijk vol zit. Vermoed dat er door mijn tandarts enige jaren geleden negatieve uitlatingen zijn gevoegd in m'n dossier maar niemand verteld me dit.

Ik heb nu een acute behoefte aan een tandarts ivm een afgebroken voortand. Kan iemand me helpen of verwijzen? Alvast dank.
vV

wat dossier betreft kunt u dat makkelijk nagaan, want het mag alleen doorgestuurd worden naar een nieuwe tandarts op uw eigen verzoek. daarnaast heeft u recht op inzage.
In deze periode (vakantietijd) zal het überhaupt lastig zijn een te vinden vrees ik. Zou gewoon blijven proberen, in de aangegeven straal zal ongetwijfeld iets te vinden zijn. En kijk eens hoe praktijken bekend staan op het www. makkelijk te vinden. Met enig kritisch lezen van reviews want dat soort sites wordt helaas nogal eens misbruikt om tandartsen een trap na te geven na een discussie die vaak over iets heel anders gaat dan in reviews vermeld staat.
ma, 07/24/2017 - 11:32 Permalink