Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Tandarts (met prothetische kennis) gezocht omg Amersfoort Zwolle | Tandarts.nl
4 berichten / 0 nieuw
Tandarts (met prothetische kennis) gezocht omg Amersfoort Zwolle
Cojo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 2 weken geleden
Geregistreerd: 07/10/2017 - 13:08
door Cojo ma, 07/24/2017 - 11:05
#1

Ik heb al tijden geen tandarts. Mijn laatste ervaring enige jaren geleden was erg nadelig. Geen behandelplan opgesteld ondanks mijn vragen maar wel telkens afspraken en dan werd er weer wat getrokken. Ik ben hier toen mee gestopt. Ik heb behoefte aan goede uitleg.. heb inmiddels gespaard om een gebitsrenovatie te bekostigen maar het lukt me maar niet om een behulpzame tandarts te vinden. Na inschrijving hoor ik niks meer. Of krijg ineens de mededeling dat dat de praktijk vol zit. Vermoed dat er door mijn tandarts enige jaren geleden negatieve uitlatingen zijn gevoegd in m'n dossier maar niemand verteld me dit.

Ik heb nu een acute behoefte aan een tandarts ivm een afgebroken voortand. Kan iemand me helpen of verwijzen? Alvast dank.

wat dossier betreft kunt u
vV
Offline
Laatst gezien: 2 dagen 22 uur geleden
Geregistreerd: 04/26/2004 - 02:00
door vV ma, 07/24/2017 - 11:32

wat dossier betreft kunt u dat makkelijk nagaan, want het mag alleen doorgestuurd worden naar een nieuwe tandarts op uw eigen verzoek. daarnaast heeft u recht op inzage.
In deze periode (vakantietijd) zal het überhaupt lastig zijn een te vinden vrees ik. Zou gewoon blijven proberen, in de aangegeven straal zal ongetwijfeld iets te vinden zijn. En kijk eens hoe praktijken bekend staan op het www. makkelijk te vinden. Met enig kritisch lezen van reviews want dat soort sites wordt helaas nogal eens misbruikt om tandartsen een trap na te geven na een discussie die vaak over iets heel anders gaat dan in reviews vermeld staat.

wat dossier betreft kunt u
Cojo
Offline
Laatst gezien: 3 jaar 2 weken geleden
Geregistreerd: 07/10/2017 - 13:08
door Cojo ma, 07/24/2017 - 12:44
(Reply to #2)

Bedankt voor de reactie. Ik ben al enkele weken bezig. Men kan toch een afspraak inplannen na de vakanties? Maar er word of niet gereageerd of gezegd dat ik maar in m'n woonplaats moet zoeken. Terwijl op hun sites wordt gemeld dat ze nieuwe patiënten aannemen. Dat is toch vreemd?

wat dossier betreft kunt u
vV
Offline
Laatst gezien: 2 dagen 22 uur geleden
Geregistreerd: 04/26/2004 - 02:00
door vV ma, 07/24/2017 - 15:20
(Reply to #3)

dan zijn ze selectief door welke reden dan ook, wellicht toch inmiddels wat voller dan naar buiten gebracht. of website nog niet aangepast.