tandarts gezocht omgeving Hoofddorp

Author:
aria
Posted:
vr, 08/17/2007 - 19:49
hallo, ik ben op zoek naar een goede, rustige tandarts in de omgeving Hoofddorp die nog patienten aanneemt.
ik heb nu een tandartsenpraktijk waar er amper de tijd voor je genomen wordt, zelfs controle is binnen twee seconden klaar, terwijl er amper gekeken is, en behandelingen worden echt afgeraffeld (zo werd mijn man gistermorgen naar huis gestuurd met een beginnende ontsteking omdat het lunchtijd was en hij moest maar antibiotica nemen, ondertussen hielp 'savonds dus ook ib600 niet meer en heeft de avondtandarts een zenuwbehandeling moeten doen en deze gaf ook aan dat hij hier nooit mee weggestuurd had mogen worden!)
dus als jullie ons kunnen helpen??? :roll:
vV

Hoofddorp is niet mijn regio. Maar ik zou in ieder geval een knap pissige brief sturen over dit voorval!! Kan inderdaad echt niet!! Dat een praktijk het te druk heeft, betekent maar 1 ding namelijk dat men niet in staat is een fatsoenlijke agenda te beheren, en dat is echt hun eigen fout. Te druk bestaat niet m.i. in de zorgsector. Een drukke praktijk is reden geen nieuwe patienten meer aan te nemen, en men moet zeker enkele plekken vrij houden voor spoedeisende behandelingen tussendoor. Is gewoon een kwestie van simpele planning, en even nadenken, en dat doen ze daar dus blijkbaar niet...
vr, 08/17/2007 - 20:08 Permalink
Hilde123

Bij het zoeken naar een tandarts is het misschien handig het plaatselijk tandtechnisch laboratorium eens te bellen. Daar weten ze vaak welke tandartsen goed zijn (zij krijgen immers hun werk onder ogen) en welke tandartsen een plek vrij hebben. Advies: houd je eigen tandarts aan , want het is raadzaam een vangnet te hebben, meestal hanteren tandartsen wachtlijsten met een gemiddelde wachttijd van 3 maanden.
Als men de eigen tandarts te vroeg heeft opgezegd ben je afhankelijk van de tandartsen die dienst hebben en die doen niet de reguliere behandelingen alleen de noodingrepen als endostarten en extracties.
De tandartsen in mijn woonplaats Zwolle hebben een eigen website. Daarop kun je ook zoeken welke tandartsen nog plaats voor patienten hebben.
Succes!
zo, 08/19/2007 - 11:53 Permalink